metafrasi banner

throw a squid

κι εγώ συχνά δεν βλέπω όλη την ταινία πριν αρχίσω να υποτιτλίζω, αλλά πολλές φορές το μετανιώνω γιατί έτσι χάνω πάνω από δύο ώρες απ' τη ζωή μου ψάχνοντας για κάτι που, σύμφωνα με τον μερφικό νόμο, θα βρεθεί μπροστά στα μάτια μου αφού έχω παιδευτεί σηκώνοντας το κάθε πετραδάκι για να βρω τη λύση. Όποτε το βλέπω όλο από πριν, έστω και διαγώνια
Έχεις δίκιο, κι εγώ μετά απ' αυτό βλέπω ότι θα πρέπει να αλλάξω τακτική. Ο παθός μαθός.

Palavra

Mod Almighty
Staff member
Αν δεν υπάρχει χρόνος πάντως, γιατί δεν το αφήνεις κενό να ξαναγυρίσεις όταν ολοκληρώσεις;

Και κενό αφήνω αν δεν γίνεται αλλιώς. Και σημειώσεις κρατάω για να τα ξανακοιτάξω μετά. Και χρόνος υπήρχε στη συγκεκριμένη περίπτωση.
Το ποστάρισα μόνο και μόνο για να υπάρχει χρόνος μπροστά ώστε αν κάποιος ξέρει κάτι, να το πει. Γιατί αν το αφήσω για τελευταία στιγμή κι έχω εξαντλήσει το χρόνο μου, μέχρι να μου απαντήσουν, θα έχω παραδώσει. Λάθος τακτική, με παρέσυρε το άγχος μου, αυτό ήταν όλο.

daeman

Administrator
Staff member
...
Μα γιατί να νιώθεις άσχημα, Μελάνη; Η τακτική σωστή ήταν, από νωρίς να μην τρέχουμε στο τέλος, το νήμα χρήσιμο είναι και για μας και για τους επόμενους που θα το βρουν, όλοι πήραμε ένα μαθηματάκι περί ερμηνείας, το μυστήριο λύθηκε, η δουλειά έγινε σωστά, κανέναν δεν βλέπω ν' αγκομαχεί.
Μη σου μείνει και κάνα τραύμα και σου γίνει συνήθειο να μη ρωτάς! Ρίχνε εσύ μελάνι (όχι για θόλωμα, για να ξεθολώσουμε)
κι εδώ είμαστε, γι' αυτό είμαστε εδώ συναναζητητές και συζητητές. :)

Ετσά κουζουλάδες! Αντί να ντρέπεται το καλαμάρι για το μελάνι, να ντρέπεται η Μελάνη για το καλαμάρι.
:p

Συμφωνώ με τον Δαεμάνο. Κι άλλωστε, κι εγώ αυτό κάνω. Καλό για όλους είναι! :)

Άλλα ψάχνει κανείς κι άλλα βρίσκει. Έχω σήμερα σε άλλον υπότιτλο το "so the army said..." και προφανώς δεν υπάρχει κανένας στρατός οπότε το ψάχνω μην είναι καμιά έκφραση, και βρίσκω εδώ αρχή-αρχή ότι squid είναι παρατσούκλι για το Ναυτικό των ΗΠΑ.

Είπα να το βάλω να μας βρίσκεται.