Μάλλον αυτός είναι ο σκοπός γιατί κι εμένα το ίδιο μου βγήκε. Ωστόσο για μπάνιο δεν το βλέπω λόγω καιρού. Τα ούζα ωστόσο μπορούμε να τα κανονίσουμεΕμένα μου βγήκε να πάω για ούζα και μπάνιο. Σοβαρά.
Μάλλον αυτός είναι ο σκοπός γιατί κι εμένα το ίδιο μου βγήκε. Ωστόσο για μπάνιο δεν το βλέπω λόγω καιρού. Τα ούζα ωστόσο μπορούμε να τα κανονίσουμεΕμένα μου βγήκε να πάω για ούζα και μπάνιο. Σοβαρά.
Δεν θα πάψω ποτέ να διασκεδάζω με το πόσο διαχρονικά πιάνει το κόλπο με τα πολλαπλάσια του εννιά.Όσοι δεν είναι του μαθηματικού, ας περάσουν για ένα ιδιαίτερο, όπου θα εξηγήσουμε γιατί το αποτέλεσμα θα είναι πάντα το ίδιο.
Δεν θα πάψω ποτέ να διασκεδάζω με το πόσο διαχρονικά πιάνει το κόλπο με τα πολλαπλάσια του εννιά.
Μάλλον αυτός είναι ο σκοπός γιατί κι εμένα το ίδιο μου βγήκε. Ωστόσο για μπάνιο δεν το βλέπω λόγω καιρού. Τα ούζα ωστόσο μπορούμε να τα κανονίσουμε
«Συμβολική αμοιβή» δύο χιλιάδων ευρώ; Σωραίος!
Nickel, το είχα βγάλει κι εγώ φωτογραφία! Είναι στη Λευκωσία... Στην Κύπρο ουσιαστικά δεν υπάρχει διάκριση μεταξύ ηχηρών και άηχων κλειστών συμφώνων, κι έτσι λένε "ο παπάς μου" εννοώντας "ο μπαμπάς μου" ή Ζορπάς (γνωστή αλυσίδα αρτοποιείων) ενώ στην απόδειξη γράφει Ζορμπάς.
Καλημέρα. :) Λοιπόν, δεν είναι σωστό να μας ποστάρετε τόσο τερψιλαρύγγιες συνταγές, να μας ανοίγουν οι κάνουλες των σιελογόνων αδένων μας και οι καταρράκτες των γαστρικών υγρών μας, και να μένουμε με μόνη συντροφιά τη λαχτάρα μας... Να τις ποστάρετε μαζί με μια πρόσκληση για το πότε να 'ρθουμε να τις γευτούμε!Πιάτον οργασμικό.
[...]Να τις ποστάρετε μαζί με μια πρόσκληση για το πότε να 'ρθουμε να τις γευτούμε!
το πάρπα μπεν ...το μπάρπα πέν