The 15 worst corporate logo fails

Χαχαχαχα! Αυτό με τον ασθενή ήταν εξαιρετικό! Το άλλο με τους υαλοκαθαριστήρες δεν το ξέρω :)

Palavra

Mod Almighty
Staff member
Είναι που πάει αυτός στο γιατρό, και του λέει ο γιατρός διάφορες λέξεις, κι αυτός σκέφτεται στήθη: του λέει πορτοκάλια, στήθη, του λέει ρούχα, στήθη, του λέει βροχή, στήθη, τελικά απαυδά ο γιατρός και του λέει υαλοκαθαριστήρες, κι αυτός αρχίζει να φιλάει τον αέρα δεξιά αριστερά με το ρυθμό του υαλοκαθαριστήρα: μουτς-μουτς, μουτς-μουτς

Ω ναι, και μένα μου το θύμισε! :D

Είναι και η αντίστροφη περίπτωση:

Ο Τοτός είχε έμμονη ιδέα να πετάει με μια σφεντόνα πέτρες εναντίον πάντων και έτσι αναγκάστηκαν οι δικοί του να τον κλείσουν σε φρενοκομείο. Μετά από ένα μήνα θεραπείας ζήτησε από τον ψυχίατρο να του δώσει εξιτήριο.
- Έγινα καλά, γιατρέ μου, δεν έχω έμμονη ιδέα και δεν χρειάζεται να μένω εδώ, είπε.
- Μπράβο…και δεν μου λες, τι θα κάνεις όταν βγεις από δω;
- Θα πάω σπίτι μου, θα κάνω ένα μπάνιο, θα πιω ένα καφέ και μετά θα ψάξω στα συρτάρια να βρω που μου έχουν κρύψει τη σφεντόνα μου.
Ο ψυχίατρος τον έστειλε πίσω στο θάλαμο του, αλλά μετά από μία εβδομάδα ο Τοτός επανήλθε στο αίτημα του.
- Αυτή τη φορά έχω πράγματι γίνει καλά, τέρμα η έμμονη ιδέα, γιατρέ μου, δήλωσε σοβαρά.
- Τι θα κάνεις άμα βγεις από δω;
- Θα πάω στο κέντρο, θα καθίσω στο Σύνταγμα, θα φάω μια πάστα και μετά θα πάω στα μαγαζιά για ν’ αγοράσω μία σφεντόνα.
Για δεύτερη φορά ο ψυχίατρος τον έστειλε στο θάλαμο και για τρίτη φορά ο Τοτός επανήλθε μετά από μια εβδομάδα και είπε ότι απηλλάγη οριστικά από την έμμονη ιδέα.
- Τι θα κάνεις όταν βγεις από δω; Ρώτησε πάλι ο γιατρός.
- Θα γνωρίσω μία κοπέλα, θα βγω μαζί της ραντεβού, θα την πάω σε ένα ξενοδοχείο, θα την περιμένω στο κρεβάτι και όταν έρθει θα τη γδύσω, θα βγάλω το λάστιχο από το βρακί της και θα το κάνω σφεντόνα…

Μια που είμαστε γλωσσικό σάιτ, ας κάνουμε ιδιαίτερη μνεία του παρακάτω:

-Γιατρέ μου, κάθε βράδυ βλέπω τον ίδιο τρομαχτικό εφιάλτη. Κάποιος με κυνηγά να με σκοτώσει.
Τρέχω, τρέχω, τρέχω και φτάνω μπροστά σε μια μεγάλη πόρτα με τεράστια κόκκινη επιγραφή.
Σπρώχνω για να ανοίξω την πόρτα, σπρώχνω, ξανασπρώχνω, αλλά δεν ανοίγει η ρημάδα! Ο τύπος που με κυνηγά πλησιάζει συνεχώς με το μαχαίρι στο χέρι.
Ουρλιάζω στον ύπνο μου και ξυπνώ ιδρωμένος και κατατρομαγμένος.
-Μμμμ, ενδιαφέρον.Και δεν μου λέτε, σας παρακαλώ, μήπως θυμάστε τι γράφει η επιγραφή πάνω στην πόρτα;
-ΕΛΞΑΤΕ..

Zazula

Administrator
Staff member
Είναι που πάει αυτός στο γιατρό, και του λέει ο γιατρός διάφορες λέξεις, κι αυτός σκέφτεται στήθη: του λέει πορτοκάλια, στήθη, του λέει ρούχα, στήθη, του λέει βροχή, στήθη, τελικά απαυδά ο γιατρός και του λέει υαλοκαθαριστήρες, κι αυτός αρχίζει να φιλάει τον αέρα δεξιά αριστερά με το ρυθμό του υαλοκαθαριστήρα: μουτς-μουτς, μουτς-μουτς
Κρίμα που δεν είπε motorboat, να μάθει —μια που είμαστε γλωσσικό φόρουμ— κι η ομήγυρη μια σλαγκιά. :p

daeman

Administrator
Staff member