Νιώθω μια ακατανίκητη λαχτάρα να ανακράξω: λυγαριά, λυγαριά, εσένα έχω στην καρδιά.
Palavra Mod Almighty Staff member Jun 10, 2009 #21 Νιώθω μια ακατανίκητη λαχτάρα να ανακράξω: λυγαριά, λυγαριά, εσένα έχω στην καρδιά.
Katerina_A ¥ Jun 10, 2009 #22 Zazula said: Τώρα που το σκέφτομαι (μ' αφορμή τα παρεπόμενα κλπ): παράπλευρη παραγωγή — τι λέτε; Click to expand... Εμένα αυτό με αρέσει. Πολύ. Άσχετα από το αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ή όχι.
Zazula said: Τώρα που το σκέφτομαι (μ' αφορμή τα παρεπόμενα κλπ): παράπλευρη παραγωγή — τι λέτε; Click to expand... Εμένα αυτό με αρέσει. Πολύ. Άσχετα από το αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ή όχι.
nickel Administrator Staff member Jun 10, 2009 #23 Πάντως, εν τη ευρεία εννοία (πού μου ήρθε τώρα αυτό;), τα spin-offs ανήκουν στα / αποτελούν παράγωγα έργα. Παράπλευρα έργα έχει η Ιονία Οδός.
Πάντως, εν τη ευρεία εννοία (πού μου ήρθε τώρα αυτό;), τα spin-offs ανήκουν στα / αποτελούν παράγωγα έργα. Παράπλευρα έργα έχει η Ιονία Οδός.
Katerina_A ¥ Jun 10, 2009 #24 nickel said: Πάντως, εν τη ευρεία εννοία (πού μου ήρθε τώρα αυτό;), τα spin-offs ανήκουν στα / αποτελούν παράγωγα έργα. Παράπλευρα έργα έχει η Ιονία Οδός. Click to expand... Κατανοητό, αλλά γιατί λέμε, για παράδειγμα, «παράπλευρες δραστηριότητες»;
nickel said: Πάντως, εν τη ευρεία εννοία (πού μου ήρθε τώρα αυτό;), τα spin-offs ανήκουν στα / αποτελούν παράγωγα έργα. Παράπλευρα έργα έχει η Ιονία Οδός. Click to expand... Κατανοητό, αλλά γιατί λέμε, για παράδειγμα, «παράπλευρες δραστηριότητες»;
nickel Administrator Staff member Jun 10, 2009 #25 Επειδή είναι παράπλευρες, παράλληλες, ταυτόχρονες. Δεν είναι παράγωγες, παρεπόμενες, επακόλουθες, επιγεννήματα.
Επειδή είναι παράπλευρες, παράλληλες, ταυτόχρονες. Δεν είναι παράγωγες, παρεπόμενες, επακόλουθες, επιγεννήματα.