You sure about that? Back in the day, when I was working at fast food, we had a lye tank for some of the heavier greased up stuff, and it said that we could soak stainless steel for up to 24 hours, and aluminium for up to four.
Στο σύνδεσμο που έδωσα για το soda factory έχει περιγραφή:
[...]
Άρα, κάτι σαν κεντρικό τροφοδοτικό των dispensers, κεντρική μονάδα διαχείρισης των αναψυκτικών :).
...
Μια πρώτη ιδέα χωρίς να το ψάξω, για σεφτέ: μήπως εννοεί την υποδομή του soda dispenser, τον μίκτη, την οποία έχουν βάλει πίσω - ενώ το front end (ας το πούμε έτσι), ο διανεμητής των αναψυκτικών είναι μπροστά-μπροστά στον πάγκο σε κοινή θέα - ώστε να μη βλέπουν οι πελάτες την αλλαγή των αναλωσίμων του (το σιρόπι και το ανθρακικό);
Περίμενε όμως λίγο, να το ψάξουμε όλοι και είμαι βέβαιος πως θα πέσουν κι άλλες ιδέες.
Μα ποια αρχή θα επιτρέψει να κυκλοφορούν καυστικά μέσα στην κουζίνα του φαστφουντάδικου (ή λίγο πιο δίπλα, μικρή σημασία έχει);