Λοιπόν, κοιτάχτε, υπάρχουν εδώ μέσα άνθρωποι που έβλεπαν τον γάτο κι ίδρωναν (είμαστε πολλοί, απλώς οι υπόλοιποι φοβούνται να μιλήσουν ) και τώρα γουστάρουμε με τη μοτοσικλέτα, επομένως ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ! Εκείνο το δεύτερο θα το έσφαζα κι εγώ τώρα.
Παλάβρα, Παλαβρίτσα, Παλαβράκι μας, ζήλεψα! Θα ήθελα κι εγώ, παρακαλώ, τέσσερα από το πρώτο και δύο από το δεύτερο του #22. Το τρίτο κοντεύω να το φτιάξω, ιδιοκατασκευή, αλλά καθόλου δεν θα με πείραζε αν τα αποπάνω σερβίρονταν σε μια τέτοια ντιζαϊνιά. Πόσες κάμψεις πρέπει να πάρω και από πού μπορώ να τα παλαβράρω παραλάβω;
Το Κίνημα Αρμονικής Παλινόρθωσης Ζαζουλόγατου(ΚΑρΠαΖα) ανακοινώνει την ανάσταση του Ζazcat και εκφράζει τις ευχαριστίες του στον χειριστή της αβατάρας του πεζογάτου.
Έτσι μπράβο, να βοηθάμε λίγο τους προφήτες να μην εκτίθενται. Γιατί αλλιώς θα σταματήσουν τις προφητείες και η ζωή μας θα γίνει ακόμα πιο γκρίζα. Κρύσταλ, αν αισθανθείς δυσφορία βλέποντας τον ζαζουλόγατο, μην το ρισκάρεις. Κατευθείαν νοσοκομείο.
To βράδυ της Παρασκευής 9 Αυγούστου παρέλαβα κρυπτικό μήνυμα αποτελούμενο μόνον από ένα χαρτί τουάλ κρεμ 160 γραμμαρίων διπλωμένο στα τέσσερα με το μόνο γραμμένο πάνω του να είναι το αποσιωπητικό σημείο στίξης, συνοδευόμενο από στικάκι usb 3.0 φορμαρισμένο σε exFAT με το βιντεάκι που ακολουθεί· σε αυτό διακρίνεται καθαρά ο Ζαζουλόγατος, με τα μαλλιά του βαμμένα ξανθά (!), να τραγουδάει το —ως φαίνεται— υπόλοιπο μέρος του κρυπτικού του μηνύματος: http://www.youtube.com/watch?v=CrQAdM581Pk&t=2m26s. Όλες αυτές τις μέρες προσπαθώ απεγνωσμένα να αποκωδικοποιήσω το πιθανότατα πολυεπίπεδο μήνυμα του παλιόφιλού μου ...χωρίς δυστυχώς μέχρι στιγμής επιτυχές αποτέλεσμα... Δεν ξέρω καν τι να υποθέσω... :s