Στη δική μου περίπτωση είναι J.T. Οπότε;
nickel Administrator Staff member Sep 23, 2014 #22 Αν κρίνω από τη γενικότερη ντόπια πρακτική (με εξαίρεση ίσως μόνο την P. D. James), νομίζω ότι κοιτάζουν το J(ohn) T(haddeus) και το κάνουν Τζ. Θ.
Αν κρίνω από τη γενικότερη ντόπια πρακτική (με εξαίρεση ίσως μόνο την P. D. James), νομίζω ότι κοιτάζουν το J(ohn) T(haddeus) και το κάνουν Τζ. Θ.
drsiebenmal HandyMod Staff member Sep 23, 2014 #23 Ειλικρινά, απορώ τι συζητάμε. Αν ήταν Τζον Θίοντορ, υπήρχε περίπτωση να βάλουμε αρχικά Τ.Τ.; (Εκτός που θα τον ψάχναμε στη Γιούρομπανκ...)
Ειλικρινά, απορώ τι συζητάμε. Αν ήταν Τζον Θίοντορ, υπήρχε περίπτωση να βάλουμε αρχικά Τ.Τ.; (Εκτός που θα τον ψάχναμε στη Γιούρομπανκ...)
Zazula Administrator Staff member Sep 23, 2014 #24 Ρώτησα επειδή, όπως είπα, ο Έλληνας εκδότης του τον έχει Τζ.Τ. Εγώ θα τον έκανα ασυζητητί Τζ.Θ. — και μετά την κουβέντα μας είμαι 100% σίγουρος.
Ρώτησα επειδή, όπως είπα, ο Έλληνας εκδότης του τον έχει Τζ.Τ. Εγώ θα τον έκανα ασυζητητί Τζ.Θ. — και μετά την κουβέντα μας είμαι 100% σίγουρος.