Πώς τις λέμε στα ελληνικά, τελικά;
daeman Administrator Staff member Feb 6, 2015 #2 ... Εφαρμογές κινητού (τηλεφώνου) συνήθως, αλλά θα προτιμούσα εφαρμογές για κινητό, καταλαβαίνεις γιατί. Ωστόσο, για να συμπεριληφθούν και τα τάμπλετ ή άλλες φορητές συσκευές, μάλλον πάμε σε εφαρμογές για κινητές συσκευές. Έχουν πλάκα μερικοί που γράφουν «εφαρμογές για mobile». La app è mobile. Ουπς, αππς τις λένε πολλοί, αλλά όπα, ως εκεί. Άσε που: αππς ή απς ή αψ; Ουπς ή ουψ; :-D Αψού.
... Εφαρμογές κινητού (τηλεφώνου) συνήθως, αλλά θα προτιμούσα εφαρμογές για κινητό, καταλαβαίνεις γιατί. Ωστόσο, για να συμπεριληφθούν και τα τάμπλετ ή άλλες φορητές συσκευές, μάλλον πάμε σε εφαρμογές για κινητές συσκευές. Έχουν πλάκα μερικοί που γράφουν «εφαρμογές για mobile». La app è mobile. Ουπς, αππς τις λένε πολλοί, αλλά όπα, ως εκεί. Άσε που: αππς ή απς ή αψ; Ουπς ή ουψ; :-D Αψού.
daeman Administrator Staff member Feb 6, 2015 #4 Marinos said: Δεν τα λέμε απλικέισα (πληθ.); Click to expand... Ίιιι, ισύ έχ'ς ξιφύγ'! :laugh: Θα πάρω υπολοζιστή να βάλω στο μιτάτο για να πουλώ στο ιντερνέτ το γάλα των προβάτω Θα πάρω και σαϊνόφωνο, θα βάλω κι απλικέισο για να τηράω ολημερίς την ψύξη στο μιλκ στέισο Μπίζνες, όχι αστεία. Αμ πώς;
Marinos said: Δεν τα λέμε απλικέισα (πληθ.); Click to expand... Ίιιι, ισύ έχ'ς ξιφύγ'! :laugh: Θα πάρω υπολοζιστή να βάλω στο μιτάτο για να πουλώ στο ιντερνέτ το γάλα των προβάτω Θα πάρω και σαϊνόφωνο, θα βάλω κι απλικέισο για να τηράω ολημερίς την ψύξη στο μιλκ στέισο Μπίζνες, όχι αστεία. Αμ πώς;
nickel Administrator Staff member Feb 6, 2015 #5 daeman said: θα προτιμούσα εφαρμογές για κινητό, καταλαβαίνεις γιατί Click to expand... Εφαρμογές για κινητά, γράφω εγώ.
daeman said: θα προτιμούσα εφαρμογές για κινητό, καταλαβαίνεις γιατί Click to expand... Εφαρμογές για κινητά, γράφω εγώ.
daeman Administrator Staff member Feb 6, 2015 #6 nickel said: Εφαρμογές για κινητά, γράφω εγώ. Click to expand... Ναι, βέβαια, καλύτερο, για όλα τα κινητά και λειτουργικά. Oops, apps inside my head got tangled. :bored: Oops Up Side Your Head :-D - The Gap Band
nickel said: Εφαρμογές για κινητά, γράφω εγώ. Click to expand... Ναι, βέβαια, καλύτερο, για όλα τα κινητά και λειτουργικά. Oops, apps inside my head got tangled. :bored: Oops Up Side Your Head :-D - The Gap Band