Tsialas
¥
Καλησπέρα αγαπητοί συνάδελφοι.
Συνάντησα αυτή τη λέξη σε μια δύσκολη περίοδο. Βρήκα τον ορισμό "the power of a metaphor". Η πρώτη μου σκέψη είναι ότι μπορεί να αποδοθεί "μεταφορικότητα", και συνάντησα τον όρο αυτόν σε συναφή άρθρα. Ωστόσο, δεν είμαι σίγουρος για το αν έχω πέσει όντως μέσα. Σε περίπτωση που η "μεταφορικότητα" δεν είναι η "ισχύς της μεταφοράς", θα αναγκαστώ να κάνω μια περιφραστική απόδοση.
Η αγγλική περίοδος ήταν:
Μια αρχική προσέγγιση που έκανα είναι η εξής:
Θα εκτιμήσω τις σκέψεις σας και τις προτάσεις σας.
Συνάντησα αυτή τη λέξη σε μια δύσκολη περίοδο. Βρήκα τον ορισμό "the power of a metaphor". Η πρώτη μου σκέψη είναι ότι μπορεί να αποδοθεί "μεταφορικότητα", και συνάντησα τον όρο αυτόν σε συναφή άρθρα. Ωστόσο, δεν είμαι σίγουρος για το αν έχω πέσει όντως μέσα. Σε περίπτωση που η "μεταφορικότητα" δεν είναι η "ισχύς της μεταφοράς", θα αναγκαστώ να κάνω μια περιφραστική απόδοση.
Η αγγλική περίοδος ήταν:
what I want to emphasise is the considerable degree of Aeschylean metaphoricity of what is, in formal terms, unambiguously a simile.
Μια αρχική προσέγγιση που έκανα είναι η εξής:
αυτό που θέλω να τονίσω είναι το πώς ένα σχήμα λόγου που σαφώς, με βάση τον κανόνα, αποτελεί παρομοίωση μπορεί σε αξιοσημείωτο βαθμό να λειτουργήσει ως αισχύλεια μεταφορά.
Θα εκτιμήσω τις σκέψεις σας και τις προτάσεις σας.