Cadmian
New member
Τώρα πήρα χαμπάρι το νήμα. Η παραπομή μου είναι άσχετη από πρακτικής άποψης, αλλά κρίμα να μην υπάρχει έστω για τους λάτρεις της χαρτογραφίας. Lo and behold, then.
Επικαιροποίηση: Στην άνοδο ο σταθμός εσόδου από Λεπτοκαρυά είναι κανονικά στελεχωμένος αλλά δεν σου παίρνουν το (ληστρικό!) τρίευρο που πληρώνουν όσοι δεν κάνουν την παράκαμψη. Συμφέρει απίστευτα, καθότι δεν χάνεις πάνω από ένα-δυο λεπτά της ώρας, κι ούτε κάνεις παραπάνω δρόμο. Στην κάθοδο πήγα κατά τα προβλεπόμενα από Λιτόχωρο διά τον φόβον των Διοδαίων.
Τελικά κάτι φαίνεται ήξερα κι έγραφα «σταθμός εσόδου» τότε, daeman, καθότι πλέον λειτουργεί κανονικά με 1,80€. Βέβαια το όφελος, λόγω της μηδενικής επιβάρυνσης σε χρόνο, απόσταση και λοιπά τραβάγκελα, παραμένει ανταποδοτικό (=1,30€). Κορυφαίο όφελος είπαμε συνεχίζει να είναι αυτό από τη διαφορά μετωπικού-πλευρικού σταθμού στη Θήβα (=1,55€).Δε με λες; Ο «σταθμός εσόδου» είναι επίτηδες έτσι, έτσι; ;) Για να δένει με τον «φόβο των Διοδαίων»;
Ε ναι, σ' αυτό έχουν δίκιο — αλλά θα έχω φροντίσει (μεταξύ άλλων) να φοράω ωτοσασπίδες ήδη από την Ιταλία.Μα το ζήτημα δεν είναι η οδήγηση, είναι ότι βρίσκεσαι στη Γαλλία (προφανώς είναι αγγλικός δάκτυλος η προειδοποίηση).
Για το Κάιρο έχω ακούσει κι εγώ τα χειρότερα από πολύ αξιόπιστη πηγή μου· στη Ρωσία ήταν επίσης πραγματικό τρελάδικο αλλά εκεί οδήγησα λίγο ο ίδιος και κυρίως με πηγαίνανε.Αλλά μετά μου είπαν για το Κάιρο, για την Ινδία, για τη Γουατεμάλα π.χ., και λούφαξα. Τι να πούμε κι εμείς οι χορεύτριες;
Αλλά μετά μου είπαν για το Κάιρο, για την Ινδία, για τη Γουατεμάλα π.χ., και λούφαξα.