Ήρθε κι εμένα η σειρά μου να αρχίσω να δουλεύω με Windows 10 :) Οι πρώτες εντυπώσεις είναι ότι θέλω να πάρω τηλέφωνο τη Μικρομαλακή και να της δώσω συγχαρητήρια για την επιτυχία της
#notnotnotnot.
Κατ' αρχάς, η ανάλυση που έχει η οθόνη μου δεν υπήρχε σαν επιλογή, καθόλου. Μετά από καμιά ώρα ψάξιμο με τις ρυθμίσεις, το γκούγκλισα και ανακάλυψα ότι είχαν κι άλλοι το ίδιο πρόβλημα και το έφτιαξα παίζοντας λίγο με το control panel του Nvidia.
Επίσης, κάθε φορά που ανοίγει ο υπολογιστής μου ξερυθμίζονται οι ρυθμίσεις του ποντικιού, η βασικότερη από τις οποίες είναι η εναλλαγή των πλήκτρων. Σήμερα ανακάλυψα ότι πρέπει να κάνω άλλη μια ρύθμιση, τόσο καλά κρυμμένη που μάλλον είναι
Mew. Ελπίζω να τα καταφέρω, αν δεν τα καταφέρω θα ξανάρθω αύριο να ξαναγκρινιάξω.
Επίσης, χθες μετέφραζα και κάθε φορά που άλλαζα γλώσσα στο Word, άλλαζε η γλώσσα σε όλα τα apps. Άντε πάλι γκούγκλισμα, άντε ξανά να βρεις τη ρύθμιση, που είναι ακόμα καλύτερα κρυμμένη από την παραπάνω. Θερμά συγχαρητήρια στη Microsoft, να στείλει στη Nintendo ιδέες πού να κρύβει τα μυθικά Πόκεμον να μην τα βρίσκει κανένας.
Και το βασικό (ντραμρόλ....): δεν παίζει το μεταφραστικό μου πρόγραμμα (MetaTexis).
Γενικώς, έκανα πατάτα που δεν ψώνισα 7ρια, όπως μου είχε πει ο Ζάζουλας, να μπορώ να κάνω downgrade τουλάχιστον. Τέλος πάντων, παθήματα-μαθήματα. Περιττόν να σας πω ότι μετά από όλα αυτά, έχω μείνει τόσο πίσω στη δουλειά μου που θα πάρω και φέτος το χρυσό βραβείο του μαύρου κύκλου.