Αν ήσουν από επαρχία, θα το γνώριζες!Εκτός από Γκαγκάριν, είμαι και γκάγκαρος...
stathis ¥ Jun 3, 2008 #21 Zazula said: Αν ήσουν από επαρχία, θα το γνώριζες! Click to expand... Εκτός από Γκαγκάριν, είμαι και γκάγκαρος...
Zazula said: Αν ήσουν από επαρχία, θα το γνώριζες! Click to expand... Εκτός από Γκαγκάριν, είμαι και γκάγκαρος...
curry New member Jun 3, 2008 #22 Άντε και για να το ρίξουμε στο National Geographic εντελώς "είμαι σε οίστρο"! Αποκλειστικά για θηλυκά θηλαστικά - καλέ, απερίγραπτες!
Άντε και για να το ρίξουμε στο National Geographic εντελώς "είμαι σε οίστρο"! Αποκλειστικά για θηλυκά θηλαστικά - καλέ, απερίγραπτες!
curry New member Jun 3, 2008 #23 Zazula said: H γάτα σέρνει, [/I]βρίσκεται σε περίοδο οργασμού). Click to expand... Δεν έχω ακούσει καλύτερη περιγραφή! Η αείμνηστή Βανίλια ήρθε κατ' ευθείαν στο μυαλό μου - ήταν μία αυτή...!
Zazula said: H γάτα σέρνει, [/I]βρίσκεται σε περίοδο οργασμού). Click to expand... Δεν έχω ακούσει καλύτερη περιγραφή! Η αείμνηστή Βανίλια ήρθε κατ' ευθείαν στο μυαλό μου - ήταν μία αυτή...!