Μου χτύπησε την πόρτα μια γλυκύτατη νεαρή κυρία που ήταν εθελόντρια της Greenpeace. Αφού μου έδειξε διάφορα έγγραφα, ταυτότητες και λοιπά, μου ζήτησε να στηρίξω οικονομικά την Greenpeace με κάποιο μηνιαίο ποσό. Είπα, εντάξει, δέχομαι να δίνω 5 ευρώ τον μήνα. Και εκεί κολλήσαμε! Μου είπε ότι το ελάχιστο ποσό είναι 10 ευρώ, δεν προβλέπονται 5 ευρώ. Εγώ τα στύλωσα βέβαια, για ευνόητους λόγους: "Δεν μας κάνει η προσφορά σου επειδή είναι κάτω από 10 ευρώ και βάλ' την εκεί που νομίζεις"; Η κοπέλα αναγκάστηκε να πάρει τηλέφωνο τον προϊστάμενό της για να επαληθεύσει ότι αυτή είναι η πολιτική τους, δεν γίνεται αλλιώς. Κι έτσι αποχαιρετιστήκαμε, χωρίς να γίνω συνδρομήτρια και υποστηρίκτρια της Greeenpeace. Να σημειώσω ότι η κοπέλα δεν επρόκειτο να πάρει χρήματα, απλώς συμπλήρωνε την αίτηση.
Το μυστήριο πυκνώνει όμως όταν μπεις στην ιστοσελίδα, όπου βλέπεις καθαρά ότι μπορείς να δώσεις οποιοδήποτε ποσό, χωρίς κανέναν περιορισμό προς τα κάτω.
Τους έχω στείλει email και περιμένω απάντηση.
Το μυστήριο πυκνώνει όμως όταν μπεις στην ιστοσελίδα, όπου βλέπεις καθαρά ότι μπορείς να δώσεις οποιοδήποτε ποσό, χωρίς κανέναν περιορισμό προς τα κάτω.
Τους έχω στείλει email και περιμένω απάντηση.