Πρόκειται για θέση σε εργοστάσιο. Σκέφτομαι κάτι σαν επόπτης, αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρος.
A amarkord ¥ Nov 2, 2011 #1 Πρόκειται για θέση σε εργοστάσιο. Σκέφτομαι κάτι σαν επόπτης, αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρος.
drsiebenmal HandyMod Staff member Nov 2, 2011 #2 Εδώ, τον περιγράφει κάπως σαν (εθελοντή!) επόπτη ορόφου (σε κατάστημα).
A amarkord ¥ Nov 2, 2011 #3 drsiebenmal said: Εδώ, τον περιγράφει κάπως σαν (εθελοντή!) επόπτη ορόφου (σε κατάστημα). Click to expand... Ναι, το είδα κι εγώ. Μάλλον στο επόπτης θα καταλήξω.
drsiebenmal said: Εδώ, τον περιγράφει κάπως σαν (εθελοντή!) επόπτη ορόφου (σε κατάστημα). Click to expand... Ναι, το είδα κι εγώ. Μάλλον στο επόπτης θα καταλήξω.
Cadmian New member Nov 2, 2011 #4 Ανάλογα τι αφορά το floor (εργοστάσιο, υπηρεσία, κατάστημα κλπ.) μπορείς να έχεις στα υπόψη και τον προϊστάμενο. Βέβαια, όχι ότι αλλάζει δραματικά κάτι...
Ανάλογα τι αφορά το floor (εργοστάσιο, υπηρεσία, κατάστημα κλπ.) μπορείς να έχεις στα υπόψη και τον προϊστάμενο. Βέβαια, όχι ότι αλλάζει δραματικά κάτι...