Μα δεν είσαι ο μόνος :), αλλά ουφάδικα ονομάστηκαν μετά τους Space Invaders. Πώς θα μπορούσε πιο πριν;
Ε, να αρχίσω να σου γράφω για του Μπούκοβι την ομαδάρα, τότε! Και τον Γιούτσο που μπήκε στο τέρμα με την μπάλα στο στήθος στο 90', σαράντα μέτρα μπροστά μου... :) Ακούς εκεί Παπαστεριανός!(Καιρό έψαχνα μια ευκαιρία να νιώσω -έστω λίγο- νεότερος από διαδικτυακούς συνομιλητές.)
Να διορθώσω το ορθογραφικό σου (και να σπεύσω στις λεξιπλασίες): δεινόγαυρος.Καλά ρε δόχτορα, στο τέλος θα βγεις και δεινόσαυρος.
Δόκτωρ, ξεκίνησα την καριέρα μου στα ηλεκτρονικά το 1981, και ποτέ δεν τα πρόλαβα «ουφάδικα». Όταν άκουσα κάποιους παλιότερους (κι όχι συντοπίτες μου, βόρειους) να τα λένε έτσι, φαντάστηκα πως, αν ο όρος υπήρχε και τη δεκαετία του '80, τότε απλώς θα πρόκειται για άλλη μία διαφοροποίηση μεταξύ αθηναϊκού και βόρειου ιδιώματος.
Δόκτωρ, ξεκίνησα την καριέρα μου στα ηλεκτρονικά το 1981, και ποτέ δεν τα πρόλαβα «ουφάδικα». Όταν άκουσα κάποιους παλιότερους (κι όχι συντοπίτες μου, βόρειους) να τα λένε έτσι, φαντάστηκα πως, αν ο όρος υπήρχε και τη δεκαετία του '80, τότε απλώς θα πρόκειται για άλλη μία διαφοροποίηση μεταξύ αθηναϊκού και βόρειου ιδιώματος.