Τις τελευταίες ημέρες δεν μπορώ να μπω στο φόρουμ με το Firefox: αφού κάνω login, εμφανίζεται το μήνυμα The page isn’t redirecting properly. Με το Edge μπήκα κανονικά. Έχει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα; Μήπως ξέρει κανείς πού οφείλεται;
Δοκίμασε να αποσυνδεθείς από το Φέισμπουκ και να καθαρίσεις cache και cookies. Παρόμοιο πρόβλημα έχω κι εγώ, μπαίνοντας είτε από τάμπλετ είτε από φορητό Η/Υ, και από τις ανακατευθύνσεις που βλέπω ότι αποπειράται η Όπερα και το Χρώμιο και το αντίστοιχο μήνυμα περί redirects που μου βγάζουν, υποψιάζομαι δυσλειτουργία στη διασύνδεση μεταξύ Λεξιλογίας και FB. Αλλά επειδή αγναντεύω το μπουρινιασμένο Αιγαίο με τ' άσπρα ριφάκια του να χοροπηδούνε και είμαι μακριά από τα εργαλεία μου, τόσο από άποψη τοπική όσο και από άποψη διάθεσης, βολεύομαι προσωρινά με αυτή την πρακτική λύση.
Το παρόν μήνυμα γράφτηκε σε τάμπλετ, με όλους τους τόνους και το δαεμανικό του πνεύμα.
Δεν υπάρχει δεν μπορώ, μόνο δεν ξέρω ή δεν θέλω, εφόσον γίνεται. Μόνο με τις επιλογές κειμένου και τις κοπιπάστες και τα λίνκια με παιδεύει η ταμπλέτα κι ώρες ώρες θέλω να της τσούξω φωτιά, να γίνει αντικουνουπική.