Χμμμ, Θέμη, ο άτιμος θείος Γκούγκλης κάτι έκανε στα ευρήματά σου και άφησε μόνο ένα (δοκίμασε κάνα δυο σκέτα).
Μερικά από τα γουγλικά ευρήματα για τον επιχειρούντα είναι πολύ χρήσιμη για την περίπτωσή σου.
Εγώ εξακολουθώ να βλέπω 68, με την ούγια των περισσότερων να γράφει ΕΕ.
Ψαχούλεψέ το γιατί δεν το θυμάμαι ακριβώς, αλλά υπάρχει η δυνατότητα να σου δείχνει δύο γλωσσικές εκδοχές του κειμένου δίπλα-δίπλα.
Αναζήτηση για δίγλωσσα της ΕΕ:
bilingual "όρος αναζήτησης (με ή χωρίς εισαγωγικά)" site:europa.eu
Από το #2.Αυλαία;; :s
Από το #2.
Όταν έδειξα με καμάρι στον γιο μου το Taxi Beat, μου είπε "Ακριβώς σαν αυτό που έχουμε στο Λονδίνο"!Λ.χ. το LinkedIn, και το δικό μας Taxi.beat.
Εγώ προσπαθώ εδώ και χρόνια να καθιερώσω τον εγχειρηματία, αλλά δεν μου δίνει κανείς σημασία.
Να μην παρεξηγηθώ, ωστόσο: Αν υπάρχουν σημεία του κειμένου όπου αντιλαμβάνεσαι ότι ο entrepreneur δεν είναι ένας απλός επιχειρηματίας για τον συγγραφέα, αλλά ο τελευταίος θέλει να τονίσει το στοιχείο του ρίσκου, της τόλμης, της καινοτομίας κ.τ.ό., μη διστάσεις να χρησιμοποιήσεις κάποιες από τις φράσεις ή τα επίθετα που αναδεικνύουν αυτή τη διάσταση.
Καλά είσαι, μέσα στα όρια. Αρκεί να μην κάνεις αβατάρα σου εκείνο το φατσουλίνι που πηδηκουλίζει ασταμάτητα... :):clap: Σας ευχαριστώ όλους! (μήπως ΠΑΡΑ-ευχαριστώ;; )
Και μου ήρθε και το "ρηξικέλευθος" στο μεταξύ. Γιατί το βιβλίο μιλάει για τα σαΐνια που ξεκινούν επιχειρήσεις που ανατρέπουν την ισχύουσα λογική της αγοράς, ή βλέπουν τα πράγματα κάπως αλλιώς.
Οι παλαιοί λέγανε ρέκτης επιχειρηματίας.