Μπορεί τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ να ψάχνουν σοβαρότερα θέματα, αλλά εγώ δυστυχώς δεν έχω λύσει ακόμα το πρόβλημα της απόδοσης της εν λόγω λεξούλας. Βέβαια, κατά περίπτωση, μπορεί να το αποδώσω ως κουλ, ωραίος, άνετος, φοβερός κλπ.
Τώρα μού προέκυψε τραγούδι με τον εξής βαθυστόχαστο στίχο, που υποτίθεται ότι προέρχεται από μια κακομαθημένη πλούσια, bling-bling κοπελίτσα, ντυμένη με την τελευταία λέξη της μόδας. Αν και δεν προσδιορίζεται το φύλο του ατόμου στο οποίο απευθύνεται, μαντεύω ότι απευθύνεται σε άλλα κορίτσια τα οποία σνομπάρει:
I'm too cool for my dress
These shades don't leave my head
................
You'll never catch up with me
'Cause I'm too cool
Too cool to know you
Παρακαλώ, ό,τι προαιρείσθε. Θα ήθελα βοήθεια για το "too cool to know you" και "too cool for my dress".
Ακούγεται πολύ εξωφρενικά το παρακάτω;
Είμαι πιο τρέντι κι απ' τα ρούχα μου
Το μαύρο γυαλί δεν το βγάζω ποτέ
...
Μην προσπαθείς να με φτάσεις
Γιατί είμαι τρέντι
Είμαι πολύ τρέντι για τα μούτρα σου
Θα προσπαθήσω να ξεχάσω ότι μου έστειλαν μια μετάφραση του στίχου από άλλον μεταφραστή που έλεγε,
Είμαι φοβερή γι' αυτό το φόρεμα
Οι σκιές πέφτουν πάνω μου
Είμαι φοβερή για να σε ξέρω
Τώρα μού προέκυψε τραγούδι με τον εξής βαθυστόχαστο στίχο, που υποτίθεται ότι προέρχεται από μια κακομαθημένη πλούσια, bling-bling κοπελίτσα, ντυμένη με την τελευταία λέξη της μόδας. Αν και δεν προσδιορίζεται το φύλο του ατόμου στο οποίο απευθύνεται, μαντεύω ότι απευθύνεται σε άλλα κορίτσια τα οποία σνομπάρει:
I'm too cool for my dress
These shades don't leave my head
................
You'll never catch up with me
'Cause I'm too cool
Too cool to know you
Παρακαλώ, ό,τι προαιρείσθε. Θα ήθελα βοήθεια για το "too cool to know you" και "too cool for my dress".
Ακούγεται πολύ εξωφρενικά το παρακάτω;
Είμαι πιο τρέντι κι απ' τα ρούχα μου
Το μαύρο γυαλί δεν το βγάζω ποτέ
...
Μην προσπαθείς να με φτάσεις
Γιατί είμαι τρέντι
Είμαι πολύ τρέντι για τα μούτρα σου
Θα προσπαθήσω να ξεχάσω ότι μου έστειλαν μια μετάφραση του στίχου από άλλον μεταφραστή που έλεγε,
Είμαι φοβερή γι' αυτό το φόρεμα
Οι σκιές πέφτουν πάνω μου
Είμαι φοβερή για να σε ξέρω