Έχω ένα άρθρο που παρουσιάζει ένα κόμικ. Αναφέρει διάφορα ιστορικά στοιχεία για την περίοδο που εκτυλίσσεται η πλοκή. Περιλαμβάνει εικόνες του κόμικ και κάποιες φωτογραφίες της εποχής. Στο τέλος έχει και βιβλιογραφία. Και κάτω απ' τη βιβλιογραφία (πέρα από το όνομα του συγγραφέα) έχει δυο ονόματα, προφανώς των ανθρώπων που συμμετείχαν στη δημιουργία του άρθρου. Στο ένα λέει Photos και στο άλλο Cartographie.
Τι μπορεί να σημαίνει αυτό;
Η μόνη σημασία της λέξης που βρίσκω είναι η χαρτογράφηση, με όλες βέβαια τις πιθανές της έννοιες, αλλά και πάλι δεν μου κολλάει καμιά. Χάρτες δεν υπάρχουν ούτε κάτι άλλο που να μπορεί να θεωρηθεί ότι χρειάζεται "χαρτογράφηση". Μήπως είναι κάτι σχετικό με το στήσιμο ή κάτι σχετικό με κόμικ; Μπορεί κανείς να βοηθήσει;
Τι μπορεί να σημαίνει αυτό;
Η μόνη σημασία της λέξης που βρίσκω είναι η χαρτογράφηση, με όλες βέβαια τις πιθανές της έννοιες, αλλά και πάλι δεν μου κολλάει καμιά. Χάρτες δεν υπάρχουν ούτε κάτι άλλο που να μπορεί να θεωρηθεί ότι χρειάζεται "χαρτογράφηση". Μήπως είναι κάτι σχετικό με το στήσιμο ή κάτι σχετικό με κόμικ; Μπορεί κανείς να βοηθήσει;