kapa18
¥
Γιατί, πότε πέθανε;
Αυτός που νομίζεις ότι ζει δεν είναι ο Έλβις, είναι ο Σταμάτης Κόκκοτας. Σε μπερδέψανε οι φαβορίτες.
Γιατί, πότε πέθανε;
Κι εγώ μέσα, λογικά. :)
Μα ναι. Απλώς μάλλον πρέπει να το πεις να το ξέρουν οι administrators, moderators και άλλοι τέτοιοι -atorsΠαρέα φέρνουμε;
Alligators! (Τελικά μαζί με τον Έλβις, ζει κι ο Bill Haley. )...administrators, moderators και άλλοι τέτοιοι -ators...
Μόνο αν η παρέα είναι διατεθειμένη να ξενυχτήσει όρθια στο πεζοδρόμιο έξω από το Toy μέχρι της 3 το πρωί (το νωρίτερο). Διότι άλλες προδοσίες δεν θα αντέξουμε.Παρέα φέρνουμε;
Τι εστί Toy;Μόνο αν η παρέα είναι διατεθειμένη να ξενυχτήσει όρθια στο πεζοδρόμιο έξω από το Toy μέχρι της 3 το πρωί (το νωρίτερο). Διότι άλλες προδοσίες δεν θα αντέξουμε.
Toy εστί μπαράκι off Lada, όπου, αν ο καιρός είναι καλός, μπορούμε να τη στήσουμε στο δρόμο, χωρίς να μας παίρνει η μουσική τα αφτιά, χωρίς να έχουμε πρόβλημα αριθμητικό, χωρίς να ενοχλούμε γειτόνους (όλο γραφειομάγαζα είναι εκεί). Η πρόσφατη εμπειρία μου ήταν πολύ θετική (ίσως να 'φταιγε και η παρέα). Και όλα αυτά όταν θα μας διώξουν από την ταβέρνα, νωρίς νωρίς στη μία.Τι εστί Toy;
Κάπα, χριστί, αυτό κι αν είναι απόδειξη ότι ο Έλβις ζει!
(Φιλιά, Φωφ μου!)
Μια και να ρθώ δεν το μπορώ
να σε πρωτανταμώσω,
μια μαντινάδα σου 'πλεξα
τσ' ευχές μου να σου δώσω.
Χρόνους πολλούς να χαίρεσαι
του λόγου τη λαγνεία,
χιλιόχρονα τα μέλη σου,
μικρή* Λεξιλογία.
Καλή σας διασκέδαση...:)
*σ.τ.ε.: Μικρό είναι το μάτι σου, ρε!