Η Πόπη Διαμαντάκου είναι τηλεκριτικός και ενδεχομένως το άρθρο της έχει δημοσιευτεί στην ίδια σελίδα μαζί με κάποια σχετική είδηση. Μην ξεχνάς ότι η Καθημερινή είναι καταρχήν έντυπη εφημερίδα και χρησιμοποιεί και αντίστοιχες συμβάσεις.
Μα είναι προφανές ότι δεν γράφουν για σένα.Τώρα που είπα όλα αυτά, επιμένω ότι οι αλλαγές δεν γίνονται με πικρόχολα, κακεντρεχή, αόριστα και γενικόλογα άρθρα σε δημόσια μέσα, που δεν αγγίζουν τίποτα ουσιώδες, δεν επιχειρηματολογούν σε τίποτα συγκεκριμένο και εν τέλει αποτελούν μόνο παιδαριώδη ξεσπάσματα. Ελπίζω τώρα να έγινα σαφής.
Την Ναυτεμπορική, από ελληνικές.
Δεν έχω άποψη. Πάει πολύς καιρός που δεν ενημερώνομαι από τη Ναυτεμπορική. Η παλιότερη άποψη που είχα διαμορφώσει δεν ήταν αρνητική.νομίζω ότι θα δυσκολευτείς να επιχειρηματολογήσεις απέναντι στην έλλειψη αντικειμενικότητας της Ναυτεμπορικής.
Βεβαίως, δικαιούσαι να έχεις του κόσμου τις υποκειμενικές απόψεις. Απλώς μη στοχοποιείς συνέχεια μέλη του φόρουμ, γιατί κινδυνεύεις να αρχίσουν κι αυτοί να μοιράζονται τις δικές τους υποκειμενικές απόψεις για σένα και να γίνουμε μύλος εδώ μέσα.Δικαιούμαι με το υποκειμενικό μου κριτήριο -το οποίο μπορώ να αιτιολογήσω, όσο πιο αντικειμενικά πιστεύω ότι γίνεται- να θεωρώ παλαμάκια κάποιον, ο οποίος υποστηρίζει ένα μέσο που, κατά την άποψή μου, είναι τέρμα αναντικειμενικό και προκατειλημμένο, πράγμα που επίσης μπορώ να αιτιολογήσω.