Το person in charge κλπ είναι νομίζω ο υπάλληλος της αγορανομίας που είναι υπεύθυνος για τους ελέγχους, ενώ φαντάζομαι εννοείς τον υπεύθυνο του καταστήματος.
Δεν ξέρω αν βοηθάει, αλλά στο ΗΒ έχουμε τον designated premises supervisor που είναι ο υπεύθυνος για τη λειτουργία ενός καταστήματος και οι επιχειρήσεις που σερβίρουν φαγητό έχουν άδεια από το δήμο που είναι υπεύθυνος για τους ελέγχους, και οι συνεννοήσεις του δήμου γίνονται με τον license holder.
Υπάρχουν και οι Food Operators που δεν είμαι σίγουρη τί κάνουν, το εξηγεί πάντως
εδώ και μου μοιάζει παρόμοιο.