(Δεν σας λέω ψεύτες, αλλά) σαν σήμερα πριν από έναν χρόνο, άνοιξε επίσημα τις πύλες της η Λεξιλογία.
http://www.lexilogia.gr/forum/showthread.php?t=2894
ΠΑΡΤΙ, ΠΑΡΤΙ!!!!Θα κάνουμε σίγουρα πάρτι γενεθλίων, αλλά μην το περιμένετε για σήμερα.
εύχομαι το ίντερνετ να κάνει προόδους, να φτάνει στο μέλλον σε μέρη απ' όπου θα μπορώ να σας παρακολουθώ ακόμα κι αν δεν μπορώ να συμμετέχω.
Τι συμβαίνει, Nickel; Σκοπεύεις να μας εγκαταλείψεις ;
Όταν θα εξαφανιστούν και οι φωτογραφίες μου και τα γραφτά μου, θα νιώθω περήφανος σαν τον Τρότσκι.
Αν δεν κάνω λάθος, στο Μεξικό έχει ίντερνετ.Eύχομαι το ίντερνετ να κάνει προόδους, να φτάνει στο μέλλον σε μέρη απ' όπου θα μπορώ να σας παρακολουθώ ακόμα κι αν δεν μπορώ να συμμετέχω.
Και να σε εξαφανίσουμε από τις φωτογραφίες (είναι και πιο σύγχρονα τα μέσα, πια), τα άδεια πιάτα στο τραπέζι θα μαρτυρούν το πέρασμά σου...Σε καμιά τριανταριά χρόνια, πιθανόν νωρίτερα. Έπειτα, και αλλού έλεγα ότι «εδώ είναι το σπίτι μου», αλλά τώρα ούτε το χρηστώνυμό μου δεν σεβάστηκαν. Όταν θα εξαφανιστούν και οι φωτογραφίες μου και τα γραφτά μου, θα νιώθω περήφανος σαν τον Τρότσκι.
Όχι "εξαφανίσουμε", "εξαφανίσουν", εννοεί ο Nickel. Κανένας εδώ δεν θα τον εξαφανίσει.Και να σε εξαφανίσουμε από τις φωτογραφίες (είναι και πιο σύγχρονα τα μέσα, πια), τα άδεια πιάτα στο τραπέζι θα μαρτυρούν το πέρασμά σου...
Καλά κι εσύ, με πίστεψες; Μοντιέ, ούτε ένα αστείο δεν μπορεί να κάνει ο άνθρωποςΌχι "εξαφανίσουμε", "εξαφανίσουν", εννοεί ο Nickel. Κανένας εδώ δεν θα τον εξαφανίσει.