It's all Boolean to them; there are no shades of grey in their lives.
Άσε τις προκλήσεις για άλλη ώρα, σε παρακαλώ. Και επίτρεψε στους μοδεράτορες να κρίνουν αυτοί πότε λέγονται και πότε δεν λέγονται κάποια πράγματα. Και να μη θέλω ούτε εγώ ούτε άλλος να εξηγήσουμε περισσότερα. Στο κάτω κάτω, το χόμπι μας είναι το φόρουμ. Δεν μας πληρώνουν για να χάνουμε την ώρα μας αν θέλεις εσύ να παίξεις.
Δεν τηρούμε δύο μέτρα και δύο σταθμά. Το μέτρο είναι ένα: οι προκλήσεις των χρυσαυγιτών και των υποστηρικτών αυτών δεν εξισώνονται με κανένα άλλο πολιτικό πρόσωπο, παρά μόνο πρόσωπα της αυτής ιδεολογίας (π.χ. τον Χίτλερ, που τον θαυμάζουν κιόλας). Οποιαδήποτε εξίσωσή τους με πρόσωπα από άλλους πολιτικούς χώρους, που δραστηριοποιούνται εντός του δημοκρατικού πολιτεύματος στο οποίο ζούμε, θεωρείται εμπρηστική, και τυχόν τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται αμέσως.Από εκεί και πέρα, αν οι συντονιστές θέλουν να τηρούν δυο μέτρα και δυο σταθμά, είναι φυσικά στην διακριτική τους ευχέρεια.
Αν εννοείς την πρωτότυπη (=πρωτογενή) πηγή για το σκατό που θα κάνουμε παξιμάδι, την ξέρω εγώ.ΥΓ Δεν βρήκα ποια είναι η πρωτότυπη πηγή, όποιος την ξέρει ας την προσθέσει.