Το νέο χαρτονόμισμα των 5 ευρώ...

SBE

¥
Νίκελ, δεν ήξερα ότι έχεις ξαδέρφια σε τέτοια πόστα.

Εν τω μεταξύ παίζει να είναι η μοναδική φωτογραφία του που μοιάζει τόσο πολύ, αν τον δείτε σε άλλες φωτογραφίες είναι σχεδόν στο "καμία σχέση".

daeman

Administrator
Staff member
Εγώ αναρωτιέμαι τι ακριβώς τούς παίρνει τόσο καιρό στην αλλαγή των χαρτονομισμάτων. Με αυτόν τον ρυθμό, θα δούμε το νέο 500ευρο σε μια δεκαετία.

Γιατί, έχουμε πιθανότητες να δούμε ποτέ 500ευρο; Εκτός αν αρχίσουν να μας πληρώνουν ετησίως... :s:angry:

Δεν ξέρω για σένα, εγώ είμαι πλούσιος. Έχω δει 500ευρο από κοντά. Μια φορά. Κι έναν καιρό.

SBE

¥
Eγώ σε περνάω Έλλη. Όχι μόνο έχω δει αλλά το είχα στο πορτοφόλι μου για μισή ώρα, όσο με πήρε να πάω να το καταθέσω (με είχαν πληρώσει κάτι χρωστούμενα, 502.34).

Ναι, αλλά εγώ έχω πληρωθεί πολλάκις με 200ευρα. Τα οποία φυσικά καταλήγουν πάντα στην τράπεζα, γιατί κότερα και λοιπά ψώνια τα κάνω με τσεκ και ο περιπτεράς της γειτονιάς είναι κολλημένος και στριμμένος και εξοργίζεται αδικαιολόγητα με τέτοια χαρτονομίσματα.

SBE

¥
Eγώ τα 200ευρα τα δίνω μπουρμπουάρ στα γκαρσόνια.
Στο περίπτερο πάει ο μπάτλερ για μένα.

Έχεις τα δίκια σου κι εσύ. Εγώ τούς έχω απολύσει γιατί πλέον δεν βρίσκεις μπάτλερ απόλυτα πιστό και με οξφορδιανή προφορά.

daeman

Administrator
Staff member
...
It's hard to get decent help these days...

ever since we lost Jamesir Bensonmum:

Dick Charleston: How odd.
Jamesir Bensonmum: My father's name, sir.
Dick Charleston: What was your father's name?
Jamesir Bensonmum: Howodd. Howodd Bensonmum.

Eγώ τα 200ευρα τα δίνω μπουρμπουάρ στα γκαρσόνια.
Στο περίπτερο πάει ο μπάτλερ για μένα.

Lookshurry! Sheer lookshurry.
And you try to tell the young people of today that, and they won't believe you... :rolleyes:

daeman

Administrator
Staff member
...
Ευρώ μπορεί να υπάρχει, στην τσέπη μας δεν ξέρω.
Και δεν περνάει πια ούτε το βερεσέ (παρά μόνο σε όσα μας οφείλουν, εκεί περνάει μια χαρά· και δυο τρομάρες, δικές μας),
ούτε καν τα κουμπιά στα λεωφορεία.

nickel

Administrator
Staff member
Όπως βλέπω, το καινούργιο δεκάευρο θα έχει και ένα πράσινο κινητό πλαισιάκι μεταβλητού σχήματος και μεγέθους. :)