bernardina
Moderator
Νόμος είναι το δίκιο του καπνιστή (ειδικά αν είναι και βουλευτής).
Μια χαρά πάμε.
Μια χαρά πάμε.
Εδώ είναι. Προσοχή: Μία συνεργάτης...Πάντως στην iefimerida δεν βρίσκω σχετικό άρθρο.
Ναι, και είναι κάπως λυπηρό το φαινόμενο, επειδή όλο και πιο συχνά έρχονται πληροφορίες ότι τέτοια συμπεριφορά προέρχεται από γυναίκες. Έχω φίλη καπνίστρια που είναι σε όλα της δίκαιη, ευγενική και δημοκρατική -- αλλά στο θέμα του καπνίσματος γίνεται παράλογη και αγενής.Προσοχή: Μία συνεργάτης...
Επεισόδιο για το τσιγάρο στη Βουλή
«Θα εφαρμόζω όποιο νόμο θέλω, όπως θέλω και όποτε γουστάρω»
...και δείχνει γιατί δεν πρόκειται ν' αλλάξει τίποτα σ' αυτό τον τόπο ποτέ.
Έλα ντε!Καλά, τι σόι δημοκρατία είναι αυτή που δεν μπορεί να τραβάμε και δυο τρεις Χριστοπαναγίες;
Ναι, τώρα δουλεύει, θενκς.
Όμως η βουλευτής Άρτας Όλγα Γεροβασίλη-Πετροβασίλη δε μας τα λέει καλά ακόμα και στη δική της εκδοχή του περιστατικού: στην αρχή γράφει ότι "Ο κ. Ψυχάρης περνώντας έξω από τον συγκεκριμένο χώρο, είδε από την ανοιχτή πόρτα τέσσερις από τους πέντε, καθώς η Μαρίνα Χρυσοβελώνη δεν κάπνιζε και ούτε καπνίζει, να συζητούν καπνίζοντας", και παρακάτω, όταν μετά τη γελοία και ιταμή απάντηση της συνεργάτιδας του Κουίκ περί μνημονίου άναψαν τα αίματα, γράφει ότι "Κατά τη διάρκεια των λεκτικών διαξιφισμών, η βουλευτής Άρτας είπε: "Δεν είσαι εσύ αυτός που θα μου πει εάν θα εφαρμόσω το νόμο, πού και πότε. Το γνωρίζω και το κάνω από μόνη μου."" Πώς το κάνεις από μόνη σου, μωρή, αφού μόλις παραπάνω έγραψες "είδε από την ανοιχτή πόρτα τέσσερις από τους πέντε να συζητούν καπνίζοντας", και εσύ ήσουν μία από τους τέσσερις; Ουστ βρε!
Η δε καταληκτική ατάκα των βουλευτών (μαζί και του ΝΔάτη) "Αυτές τις εποχές που η χώρα κλυδωνίζεται και ο λαός μας υποφέρει, τέτοια επεισόδια δεν είναι λογικό να αποτελούν είδηση" είναι όλα τα λεφτά και δείχνει γιατί δεν πρόκειται ν' αλλάξει τίποτα σ' αυτό τον τόπο ποτέ.
Τώρα, αν ήταν άλλοι καιροί, θα αστειευόμουν ότι ο Χίτλερ ήταν αντικαπνιστής, αλλά τώρα ούτε να αστειευτούμε δεν μας παίρνει, λόγω περιόδου..... Γι' αυτό σου λέω, καλός είν' κι ο Ψυχάρης....όντως, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα, όχι σύντομα τουλάχιστον κι όχι εύκολα.