Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα στον διακεκριμένο μας δόκτορα! Να τα χιλιάσεις!
dharvatis ¥ Jun 8, 2017 #1,581 Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα στον διακεκριμένο μας δόκτορα! Να τα χιλιάσεις!
Duke_of_Waltham ¥ Aug 15, 2017 #1,583 Να ευχηθώ κι εγώ στον αγαπητό δόκτορα, κι ας κρίνει αυτός αν οι ευχές μου είναι καθυστερημένες ή όχι!
Να ευχηθώ κι εγώ στον αγαπητό δόκτορα, κι ας κρίνει αυτός αν οι ευχές μου είναι καθυστερημένες ή όχι!
Neikos Member Sep 15, 2017 #1,585 Όσα είν' στην τούρτα τα κεριά που σβήνεις, Δαεμάνε τόσες να έχεις έμορφες ρακή να σε κερνάνε. Χρόνια πολλά και δημιουργικά!
Όσα είν' στην τούρτα τα κεριά που σβήνεις, Δαεμάνε τόσες να έχεις έμορφες ρακή να σε κερνάνε. Χρόνια πολλά και δημιουργικά!
daeman Administrator Staff member Sep 15, 2017 #1,586 Neikos said: Όσα είν' στην τούρτα τα κεριά που σβήνεις, Δαεμάνε τόσες να έχεις έμορφες ρακή να σε κερνάνε. Click to expand... Να 'σαι καλά, βρε Νικολή, που δίνεις τις ευκές σου Ευχαριστώ σε από καρδιάς και πίνω στσι χαρές σου!
Neikos said: Όσα είν' στην τούρτα τα κεριά που σβήνεις, Δαεμάνε τόσες να έχεις έμορφες ρακή να σε κερνάνε. Click to expand... Να 'σαι καλά, βρε Νικολή, που δίνεις τις ευκές σου Ευχαριστώ σε από καρδιάς και πίνω στσι χαρές σου!
Duke_of_Waltham ¥ Sep 15, 2017 #1,587 Είθε τα χρόνια σου να είναι πολλά και καλά, Δαεμάνε, όπως τα τραγούδια που μας χαρίζεις!
Rogerios ¥ Sep 15, 2017 #1,588 Πολύχρονος κι ευτυχισμένος, εμπνευσμένος και δημιουργικός, αγαπητέ Δαεμάνε!
nickel Administrator Staff member Sep 15, 2017 #1,589 Πολύχρονος, σύντροφε, και πολυευτυχισμένος. Και προκοπές στα παιδιά μας.
Palavra Mod Almighty Staff member Sep 16, 2017 #1,590 Ας ευχηθώ κι εδώ με μια μικρή καθυστέρηση: πολύχρονος και ευτυχισμένος, Δαιμάνε μας!
Earion Moderator Staff member Sep 17, 2017 #1,591 Να θυμηθούμε και να γιορτάσουμε τις Σοφίες μας. Τις κοντινές και τις μακρινές. Χρόνια σας πολλά. :)
Neikos Member Apr 4, 2018 #1,593 Να ευχηθούμε χρόνια πολλά και δημιουργικά στην αγαπητή Παλάβρα. Πιστεύω πως λίγη τουρκόφωνη μπόσα νόβα είναι ό,τι πρέπει. :)
Να ευχηθούμε χρόνια πολλά και δημιουργικά στην αγαπητή Παλάβρα. Πιστεύω πως λίγη τουρκόφωνη μπόσα νόβα είναι ό,τι πρέπει. :)
nickel Administrator Staff member Apr 5, 2018 #1,596 Πάλι με μπερδεύετε. Γενέθλια ή ονομαστική; Χρόνια πολλά, έτσι κι αλλιώς. Και καλά, κυρίως.
Duke_of_Waltham ¥ Apr 5, 2018 #1,597 Θα ποντάρω σε ένα «Να τα εκατοστίσεις, Παλάβρα!», με την ελπίδα ότι οι πληροφορίες μου δεν είναι λειψές.
Θα ποντάρω σε ένα «Να τα εκατοστίσεις, Παλάβρα!», με την ελπίδα ότι οι πληροφορίες μου δεν είναι λειψές.
nickel Administrator Staff member Apr 23, 2018 #1,598 Χρόνια πολλά στις Γεωργίες και τους Γιώργηδες. Έπεσε φέτος στις 23 η γιορτή και αιφνιδιάστηκα! :)
Palavra Mod Almighty Staff member Apr 24, 2018 #1,599 Με μικρή καθυστέρηση, χρόνια πολλά και από εμένα!
Palavra Mod Almighty Staff member Apr 24, 2018 #1,600 Και ευχαριστώ με μεγάλη καθυστέρηση για τις ευχές για τα γενέθλιά μου!