Το ευχετήριο γαϊτάνι

drsiebenmal

HandyMod
Staff member
Χρόνια πολλά, Λεξιλογία (κάποτε υπήρχαν κουράγια και το γλεντούσαμε ακόμη...)

Και καλή Πρωταπριλιά! :devil:

crystal

Moderator
Χρόνια πολλά και χαρούμενα! Με υγεία και πολλές αγκαλιές στο μπουμπουκάκι. :)

daeman

Administrator
Staff member
...
Χρόνια πολλά, αμάτιαστα, πολύχρωμα και φίνα
καλόχαρα, να χαίρεσαι πάντα την αγορίνα!

Αφιερωμένα σε μικρομαμά πορτογαλόφωνη και μικρογιό γλυκόλαλο:

Coloridos - Palavra Cantada

Eu sou um bebezinho - Palavra Cantada

And the back vocalist's back catalogue.

Τι γίνεται; Θ' αργήσουν τα γλυκά; Ακόμα το περιμένω εκείνο το τσιζκέικ... :p

Με λίγη καθυστέρηση, τις ευχές μου για χρόνια πολλά και υπέροχα, δημιουργικά και γεμάτα με ό,τι ευχάριστο μπορεί να σου φέρει αυτή η ζωή. :)

Palavra

Mod Almighty
Staff member
Με πολλή καθυστέρηση, τις ευχαριστίες μου σε όλους για τις ευχές σας!!

Καλημέρα αγαπητοί συνλεξιλόγοι!

Ενημερώνω ότι σήμερα δέχομαι ευχές για την ονομαστική μου γιορτή, προς τιμήν της πιανίστριας και συνθέτιδας Τατιάνα Πέτροβνα Πετρόβνα Νικολάγεβνα. Όσοι παραξενεύονται με την ιδέα της ονομαστικής γιορτής στη μνήμη ενός κοινού θνητού, θα βρουν την εξήγηση στο μπλογκ μου, στην ανάρτηση "άθεο εορτολόγιο".

Γιατί κι εμείς οι άθεοι έχουμε ψυχή βρε δελφέ και θέλουμε να κεράσουμε κι ένα σοκολατάκι, να ακούσουμε και μια ευχή.

Alexandra

Super Moderator
Staff member
Χρόνια πολλά, λοιπόν, Αόρατη Τατιάνα! Με υγεία και δημιουργικότητα!

Zazula

Administrator
Staff member
Χρόνια πολλά! :woot:
Και: Πετρόβνα (παροξύτονο) Νικολάγιεβα (χωρίς νι). :whistle:
Για το Νικολάγιεβα (αντί Νικολάγεβα) τα έχω πει στο νήμα για τον Μεντελέγιεφ. :cool:

ΥΓ Palavra, χρόνια πολλά — τόσο πολλά όσο πολλή ήταν η καθυστέρηση με την οποία στα λέω! :inno:

Το *Πέτροβνα μου ξέφυγε (θέλω να πω το ήξερα) αλλά το *Νικολάγεβνα νόμιζα ότι ήταν έτσι. Ευχαριστώ για την διόρθωση, ας το διορθώσει κάποιος και στην ανάρτησή μου, γιατί παρήλθε ο χρόνος που έχω δυνατότητα επεξεργασίας. Ευχαριστώ.

Παιδιά μου σας ευχαριστώ πολύ, με σκλαβώσατε! Σας υπόσχομαι να είμαι κι εγώ πιο συνεπής στο μέλλον με τις ευχές, γιατί μονίμως τις ξεχνάω!