Χρόνια πολλά και από μένα! :) :) :)
nickel Administrator Staff member Nov 9, 2011 #703 Με καθυστέρηση να ευχηθώ κι εγώ εδώ μέσα. Ήλπιζα να φέρω και δωράκι, αλλά μελετάνε ακόμα τη συσκευασία.
Με καθυστέρηση να ευχηθώ κι εγώ εδώ μέσα. Ήλπιζα να φέρω και δωράκι, αλλά μελετάνε ακόμα τη συσκευασία.
nickel Administrator Staff member Nov 16, 2011 #708 Καλημέρα. Στους μελαγχολικούς μας καιρούς, πολλές ευχές για πολλά χαμόγελα. Smile: Elvis Costello (ωραίο βιντεάκι)
Καλημέρα. Στους μελαγχολικούς μας καιρούς, πολλές ευχές για πολλά χαμόγελα. Smile: Elvis Costello (ωραίο βιντεάκι)
Rogerios ¥ Nov 16, 2011 #711 Κι από εμένα τις καλύτερες ευχές! Πάντα ευτυχισμένη και δημιουργική! :) :clap::clap::clap:
drsiebenmal HandyMod Staff member Nov 25, 2011 #714 Χρόνια πολλά στις πολλές Κατερίνες μας, τις ακριβοθώρητες!
daeman Administrator Staff member Nov 25, 2011 #718 Στις Κατερίνες χρόνια πολλά, καλά καγαθά και τακτικά άτακτα έκτακτα, :up: Katarina - Jorge Ben στο προσωπικό σας Avalon - Ella Fitzgerald, Caterina Valente & Perry Como Και προσοχή στα μήλα. Δωράκια διαλιέχτε αποδώ.
Στις Κατερίνες χρόνια πολλά, καλά καγαθά και τακτικά άτακτα έκτακτα, :up: Katarina - Jorge Ben στο προσωπικό σας Avalon - Ella Fitzgerald, Caterina Valente & Perry Como Και προσοχή στα μήλα. Δωράκια διαλιέχτε αποδώ.
Zazula Administrator Staff member Nov 25, 2011 #720 Χρόνια πολλά κι από μένα — στις Κατερίνες σήμερα, και στους Στέλιους αύριο! :)