Το ευχετήριο γαϊτάνι

Ζαζ, εύχομαι ευτυχία και δημιουργικότητα! Χρόνια πολλά και πολύ καλά!:clap::clap::clap:

kids_cake_03.jpg

Να τα εκατοστήσεις!!!​

Κι από εμένα, ό,τι καλύτερο για τον Panadeli!Ευτυχία και δημιουργικότητα! :clap::clap::clap:

daeman

Administrator
Staff member
...
Ω Δέσποινα των λογισμών μου - Γιώργος Μακρής

Alexandra

Super Moderator
Staff member
Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες του φόρουμ!
Να είστε υγιείς, χαρούμενοι και δημιουργικοί!

Zazula

Administrator
Staff member
Χρόνια πολλά σ' όσους έχουν τη γιορτή τους σήμερα — και στην crystal που γίνεται σήμερα έναν χρόνο νεότερη!

Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα σε όλες τις εορτάζουσες και σ΄όλους τους εορτάζοντες!!! :clap::clap::clap:

drsiebenmal

HandyMod
Staff member
Πολλά τα έτη σε (πηγή eorotlogio.gr): Δέσποινα, Δέσπω, Δεσποίνου, Δεσποινιώ, Ντέπη, Πέπη, Ζέπω, Πιπίνα, Ελώνα, Ελλώνα, Ελόνα, Θεοτόκης, Θεοτοκία, Κρυστάλλω, Κρουστάλλω, Κρουστάλω, Κρυσταλία, Κρυσταλλία, Κρουσταλένια, Κρίστι, Κρύστα, Μαρία (για παντρεμένες γυναίκες), Μάριος, Μάρω, Μαριώ, Μαριωρή, Μαρίκα, Μαριγώ, Μαριγούλα, Μαρούλα, Μαρίτσα, Μανιώ, Μαριέττα, Μαρούσα, Μάρσια, Μαργέτα, Μαριέττα, Μαργετίνα, Μιρέλλα, Μυρελλα, Μιρέιγ, Μιρέϊγ, Μιρεϊγ, Παναγιώτης, Πάνος, Πανούσος, Παναγής, Πανάγος, Γιώτης, Πανίκος, Παναγιώτα, Γιώτα, Παναγιούλα, Γιούλα, Παναγούλα, Πάνη, Τότα, Τούλα, Πρέσβεια, Πρεσβεία, Συμέλα, Σιμέλα, Σουμελά, Γεσθημανή, Ιεσθημανή, Γεθσημανή, Μαρινίκη, Καθολική, Ηλιοστάλακτη

drsiebenmal

HandyMod
Staff member
Υποθέτω. Δεν είναι η Παναγία η πρέσβειρα των ανθρώπων στον Υιό της κλπ (Θεέ μου, έχουμε ενσωματώσει το ρουσφέτι και στα θρησκευτικά μας έθιμα...)

Επίσης, ένας φίλος μου υπέδειξε ότι λείπει η ποντιακή Παναΐλα...

Και για τη Μιρέιγ, πάλι, ούτε σχολιάκι;

nickel

Administrator
Staff member
Και για τη Μιρέιγ, πάλι, ούτε σχολιάκι;
Το σχόλιο είναι ότι, όταν γράφεις «Μιρέιγ, Μιρέϊγ, Μιρεϊγ», ή έχεις πρόβλημα με τους κανόνες τονισμού ή δεν εμπιστεύεσαι τη θεά Γκούγκλα.

SBE

¥
Ορισμένα έχουν απογειωθεί τελείως.
Η Μαρινίκη κι η Ηλιοστάλακτη δηλαδή από πού προέκυψαν;

Ο γκούγκλης λέει: Mireille est dérivé du prénom hébraïque Miryam.

drsiebenmal

HandyMod
Staff member
Ε, ναι, αλλά δεν ήταν ωραία και η σημερινή σύμπτωση (που, παρεμπ, ξεκίνησε από το ήδη διορθωμένο στο ΣΚΑΪ); ;)

Δόχτορα χρόνια πολλά!

Χρόνια πολλά σε όλες και όλους που γιορτάζουν σήμερα!