Εγώ πάντως τη δική μου την έκλεψα ανερυθρίαστα από το νέτι(κι ας μην έχω τη στοιχειώδη έμπνευση για μια ωραία μαντινάδα)
Γιατί απασχολείς τον γαλιδέα μου με τούρτες κλπ, και σταμάτησε να παίρνει κάμψεις;
Έρεψε ο κακορίζικος, ας φάει κάνα γλυκάκι να συνέλθει και μετά συνεχίζει. Να σου πω εγώ μετά αν θα μπορεί να παίρνει κάμψειςΓιατί απασχολείς τον γαλιδέα μου με τούρτες κλπ, και σταμάτησε να παίρνει κάμψεις;
Γιατί απασχολείς τον γαλιδέα μου με τούρτες κλπ, και σταμάτησε να παίρνει κάμψεις;
Θα σου ζήταγα να του δίνεις εσύ παραγγέλματα για ροκανίσματα, αλλά... ξερωγώ... έχουν περάσει και τρεις εφταετίες από τότε...Έρεψε ο κακορίζικος, ας φάει κάνα γλυκάκι να συνέλθει και μετά συνεχίζει. Να σου πω εγώ μετά αν θα μπορεί να παίρνει κάμψεις
Κι εγώ αυτό ακριβώς σκέφτηκα με το που το είδα! :)Και προς στιγμή νόμισα ότι ήταν φωτορεπορτάζ από τότε που ήρθε ικέτης να τον λυπηθείς...
Η αλήθεια είναι πως, έτσι που ξεκίνησα το κολύμπι στα 2 όπως όλοι οι μεγάλοι αθλητές, τώρα πια στα 23 μου νιώθω πράγματι ότι έχουν περάσει πολλά χρόνια...αλλά... ξερωγώ... έχουν περάσει και τρεις εφταετίες από τότε...