Το ευχετήριο γαϊτάνι

Alexandra

Super Moderator
Staff member
Για όλους τους Κωνσταντίνους και Κωνσταντίνες,

τις Ελένες, Λένες και Ελενίτσες, χρόνια πολλά!

Στον Costas, την Constantina και την Elena,

τις πιο θερμές ευχές μου!

Ευχαριστώ το κατ' εμέ και αντεύχομαι προς όλους και όλες τους φανερούς και κρυφές Κωστελένες.

drsiebenmal

HandyMod
Staff member
Να μην ξεχάσουμε και τα χρόνια πολλά στην Ψωροκώσταινά μας με μια Λένγκω=Ελένη:

nickel

Administrator
Staff member
Άκουσα καμπάνες το πρωί και μέσα στον ύπνο μου σκέφτηκα: να δεις που θα είναι είκοσι μία, του Κώστα και της Λένας. Και ήδη, από εκείνη την ώρα, μέσα στον ύπνο μου σας έστειλα ευχές.

pidyo

New member
Χρόνια πολλά και καλά στους ουκ ολίγους (και εδώ μέσα) εορτάζοντες.

daeman

Administrator
Staff member
Για τις Ελένες οι ευχές,
Ντίνες και Κωσταντήδες:
να ευφραίνονται και να γλεντούν
πάντα σαν μερακλήδες

Walking Back to Happiness - Helen Shapiro

On me nomme Helene la blonde - Vesselina Kasarova
(Offenbach's 'La Belle Helene', Zurich Opera, 1997, Conductor: Nikolaus Harnoncourt)

Το Κύμα - Κωνσταντίνος Βήτα

Home - Dino Saluzzi

Το παράκανα λιγάκι, αλλά είστε και πολλοί, ζωή να 'χετε. :)

Πολλές ευχές σε όλους τους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες! :)

Κι από μένα, χρόνια πολλά, ευτυχισμένα και δημιουργικά σε όλες τις εορτάζουσες και σε όλους τους εορτάζοντες! :)

Cadmian

New member
Ντροπή να μην έχετε ευχηθεί χρόνια πολλά στην Oliver Twisted, εκτός κι αν η ένδειξη γενεθλίων είναι λάθος, και παίζει κάτι που αγνοώ και αυτή τη στιγμή γίνομαι ρόμπα.

Μπα, δεν απασχολεί. Χρόνια πολλά, ότι καλύτερο από εμένα και ότι επιθυμείς να σου' ρθει.

nickel

Administrator
Staff member
Μπα, λάθος θα είναι. Η Όλι που ξέρω εγώ δεν δείχνει ούτε μέρα πάνω από 27.

(Καλύτερο δώρο δεν έχω για σήμερα...)

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές σας, πραγματικά μου δίνουν χαρά, γιατί στον ένα σχεδόν χρόνο που είμαι παρέα σας έφτασα να σας νιώθω δικούς μου ανθρώπους και καλή συντροφιά στις πολλές και δύσκολες ώρες μπροστά στην οθόνη.
Κι ευχαριστώ και τον καλό μου τον Νίκελ για το κοπλιμάν, οπότε με την ευκαιρία κοτσάρω και την ατάκα της Miss Fine (The Nanny):

GRACIE: Fran, how much older than me are you?
FRAN: Let me put it this way... when you're twenty, I'll be forty, when you're thirty, I'll be forty, when you're forty, you'll understand why I'm still forty. It's the new math; learn it.

:) :) :)