Cadmian, εννοείς τους φακέλους υποβολής προσφορών που στέλνουν οι συμμετέχοντες; Τώρα με προβληματίζεις... Γιατί εγώ συνήθως envelopes τα έχω συναντήσει αυτά, και μάλιστα -συνήθως- σε διπλούς φακέλους:
πχ
Tenders must be placed inside
two sealed envelopes. The
inner envelope must bear, in addition to the address specified in the notice of invitation to tender, the number of the Regulation announcing the invitation to tender as well as the following: 'Submission from (business name ) - To be opened only by the committee responsible for opening tenders'.
ή
tenders must be submitted to the intervention agency concerned in sealed envelopes bearing a reference to this Regulation and the relevant date. The sealed envelopes must not be opened by the intervention agency before the deadline for submission as referred to in paragraph 5 has expired.
Βέβαια έχεις δίκιο για τον φάκελο του διαγωνισμού ότι είναι dossier, αλλά εγώ νόμιζα ότι είναι ψιλοσυνώνυμο με το documentation, δηλαδή ότι περιέχει την πρόσκληση υποβολής προσφορών, τους όρους του διαγωνισμού, το σχέδιο της σύμβασης κτλ. Τα τεύχη, στην προκειμένη περίπτωση, μάλλον εξηγούνται επειδή ο διαγωνισμός διεξάγεται σε 2 φάσεις: την πρώτη φάση της προεπιλογής, όπου οι συμμετέχοντες υποβάλλουν μη δεσμευτικές προσφορές, και τη 2η, όπου οι προεπιλεγέντες καλούνται να υποβάλουν δεσμευτικές προσφορές. Οπότε βγαίνουν καινούριες οδηγίες προς ναυτιλλομένους!
Αν κάνω λάθος στα παραπάνω παρακαλώ πείτε το μου, να μη διαιωνίζω τα λάθη μου σε όλες μου τις μεταφράσεις!