Τα καλύτερα μουσικά γιουτιουμπάκια

daeman

Administrator
Staff member
Κανονικά, έπρεπε να περιμένω τρεις ώρες...;-)

Wednesday Morning, 3 A.M. - Simon and Garfunkel​

daeman

Administrator
Staff member
Diamonds on the Soles of her Shoes (Zimbabwe) - Paul Simon & Ladysmith Black Mambazo

Zazula

Administrator
Staff member
Εδώ είχα ποστάρει το Whine Up τής Kat DeLuna ως μέρος ενός εξαιρετικοτατότατου (sic) mashup: http://www.lexilogia.gr/forum/showpost.php?p=39672&postcount=487. Σήμερα όμως έχω όρεξη για λατινοαμερικάνικα φωνητικά, οπότε το ακούω έτσι:

Αφού, να φανταστείτε, έβαλα στο φουλ κάνα πεντάρι φορές και το La Raza από Kid Frost, να έρθω στα ίσα μου. :)

Zazula

Administrator
Staff member
Άντε, μια και θυμηθήκαμε τα παλιά, ας βάλουμε και τον διαχρονικό ύμνο τής κρίσης και κάθε κρίσης — Pupunanny από τον Afrika Bambaataa ή, επί το ελληνικότερον, «Πού Πονάνε». :D

Zazula

Administrator
Staff member
To άκουγα σήμερα σ' ένα τρέιλερ του Star και το ξαναθυμήθηκα: Mala Vida από τους Mano Negra. Δεν ξέρω γιατί, αλλά με ξεσηκώνει κάθε φορά! :)

Zazula

Administrator
Staff member
Το Μακεδονία TV συνήθως αποτελεί τον αποδέκτη παλιού υλικού τού ΑΝΤ1, αλλά στην περίπτωση του Binbir Gece (Χίλιες και μια νύχτες) έβαλε τα γυαλιά στον σταθμό-μαμά. :D Μόλις κατάλαβαν στο Μαρούσι τι μαγνήτη τηλεθέασης είχαν πετάξει στα δεύτερα του Μακ-Τιβί, έτρεξαν αμέσως να το προβάλουν καταλλήλως (και με το ξέπνοο freshshshsh τής σλογκανιάς τους, παναθεμάτους! :p). Στο σχετικό τρέιλερ του ΑΝΤ1 παίζει το πρώτο σόλο τραγούδι τής Ishtar (όταν πλέον είχε φύγει από τους Alabina), το περιβόητο Last Kiss. Απολαύστε το: :)

Και μιξαρισμένο, με οπτική συνοδεία μπελιά, αχέμ μπέλι ντανς: