Ο πρωταγωνιστής της ταινίας παρουσιάζει παιχνίδι μπίνγκο. Έρχονται απανωτά τέσσερις φορές μπαλάκια που αρχίζουν με το γράμμα b. Αυτός κάνει λογοπαίγνια με λέξεις που αρχίζουν από b.
B-2 = όπως λέμε το αεροπλάνο Β-2, το Stealth.
B-4 = όπως λέμε "Before too long we'll have another winner".
B-12 = όπως λέμε betrayal.
B-15 = όπως λέμε brother.
Τα προβλήματα είναι δύο:
1) Στο τέταρτο b σχολιάζει ότι έχουν βγει τέσσερα απανωτά b, οπότε δύσκολο να αλλάξω το γράμμα.
2) Οι λέξεις betrayal και brother έχουν ειδική σημασία, επειδή τον πρόδωσε ο αδερφός του. Και σχολιάζει, "Σίγουρα κάποιοι έχετε αδερφούς, αλλά δεν είναι σαν τον δικό μου".
Καμιά πρόταση γι' αυτή την σπαζοκεφαλιά; Μου θυμίζει τους γρίφους και τα λογοπαίγνια στον Χάρι Πότερ.
Μια ιδέα μου είναι να βρω λέξεις που αρχίζουν από "μπ" και να βάλω ένα επίθετο στον αδερφό.
B-2 = όπως λέμε το αεροπλάνο Β-2, το Stealth.
B-4 = όπως λέμε "Before too long we'll have another winner".
B-12 = όπως λέμε betrayal.
B-15 = όπως λέμε brother.
Τα προβλήματα είναι δύο:
1) Στο τέταρτο b σχολιάζει ότι έχουν βγει τέσσερα απανωτά b, οπότε δύσκολο να αλλάξω το γράμμα.
2) Οι λέξεις betrayal και brother έχουν ειδική σημασία, επειδή τον πρόδωσε ο αδερφός του. Και σχολιάζει, "Σίγουρα κάποιοι έχετε αδερφούς, αλλά δεν είναι σαν τον δικό μου".
Καμιά πρόταση γι' αυτή την σπαζοκεφαλιά; Μου θυμίζει τους γρίφους και τα λογοπαίγνια στον Χάρι Πότερ.
Μια ιδέα μου είναι να βρω λέξεις που αρχίζουν από "μπ" και να βάλω ένα επίθετο στον αδερφό.