.....
daeman Administrator Staff member Jan 29, 2016 #2 ... :lol::lol: Θα πρέπει να επιστύσουμε την προσοχή μας στην εν λόγω στάση... Αυτεπιστυσία. Farmers will harden hard-on their stance... What a bummer, that boner.
... :lol::lol: Θα πρέπει να επιστύσουμε την προσοχή μας στην εν λόγω στάση... Αυτεπιστυσία. Farmers will harden hard-on their stance... What a bummer, that boner.
dominotheory Member Jan 29, 2016 #4 drsiebenmal said: (Είναι φοτοσοπιά, Ντόμινε, το ξέρεις ελπίζω...) Click to expand... Χωρίς να έχω πληροφόρηση, μια τέτοια υποψία μού δημιούργησαν τόσο αυτοί που το έχουν ανεβάσει όσο και η απόσταση του α από το υ στο πληκτρολόγιο, γι' αυτό και το έφερα εδώ (και όχι στις γκάφες).
drsiebenmal said: (Είναι φοτοσοπιά, Ντόμινε, το ξέρεις ελπίζω...) Click to expand... Χωρίς να έχω πληροφόρηση, μια τέτοια υποψία μού δημιούργησαν τόσο αυτοί που το έχουν ανεβάσει όσο και η απόσταση του α από το υ στο πληκτρολόγιο, γι' αυτό και το έφερα εδώ (και όχι στις γκάφες).
drsiebenmal HandyMod Staff member Jan 29, 2016 #5 (Το ξέρω επειδή είδα όλο το απόσπασμα εκ των υστέρων για να διαπιστώσω τι έγινε... :) )