Πόσο πάει το κούρεμα;

Palavra

Mod Almighty
Staff member
Ο κομμωτής μου έχει μασαζοκαρέκλα, για όποιον ενδιαφέρεται. Πας και σε λούζουν και βγαίνεις αλοιφή. (Εγώ όχι, έχω το ίδιο θέμα με την Έλσα. Γι' αυτό πάω κομμωτήριο 2 φορές το χρόνο :)).
 

SBE

¥
Εμένα ο κομμωτής μου έχει μασαζοκαρέκλα με (μασαζο)υποπόδιο, οι βοηθοί σου κάνουν σούπερ έξτρα μασάζ στο κεφάλι, ο κομμωτής όχι μόνο είναι καλός, έχει φοβερή πλάκα και σου φτιάχνει τη διάθεση. Και κουρεύει όλους τους γνωστούς μου (τον έχουν συστήσει ο ένας στον άλλον). Και το μαγαζί είναι μονίμως γεμάτο μανούλια πελατεία γιατί έχουν σχέσεις με ένα πρακτορείο μοντέλλων, και όλοι αυτοί οι νεαροί που βλέπω όποτε πάω εκεί είναι επαγγελματίες ωραίοι.
Δυστυχώς κυρίες μου (αλλά και κύριοι), το κατάστημα αυτό βρίσκεται στο Λονδίνο. Και τώρα θυμήθηκα ότι πρέπει να κλείσω ραντεβού...
 

SBE

¥
Κούρεμα -χτένισμα- οφθαλμόλουτρo £55, που είναι καλή τιμή για τέτοιο μαγαζί.
Στο Καιμπριτζ όμως είχε ανοίξει ένα παράρτημα μιας νέας αλυσίδας που είχε πολύ απλό τιμολόγιο: ότι πάρετε εννιά. Χωρίς ραντεβού που σημαίνει ότι μπορεί να περίμενες ώρες και δυστυχώς, οι κομμώτριες ήταν μάλλον αρχάριες και γενικώς ατζαμείς. Αλλά για τις ανάγκες των φοιτητών καλό ήταν.
 

Palavra

Mod Almighty
Staff member
Τέτοια έχει και εδώ, στις σχολές κομμωτικής. Χρεώνουν 5-6 ευρώ, αλλά το διακινδυνεύεις να βγεις κουρεμένος σαν το γίδ'.
 

SBE

¥
Είχα πάει κάποτε σε μια από τις σχολές κομμωτικής για έμπειρους (που πανε δηλαδή κομμωτές και μαθαίνουν νέα χτενίσματα). Χρειάστηκε να επέμβει ο δάσκαλος για να με σώσει, και ευτυχώς βγήκε καλό το αποτέλεσμα.

Αλλά το μεγαλύτερο σοκ ήταν που πριν πάρα πολλά χρόνια αποφάσισα να πάω σε πολύ διάσημο κομμωτήριο και να ζητήσω κούρεμα από τον πολύ πολύ μεγάλο αρχηγό του κομμωτηρίου. Το οποίο κόστιζε ένα σωρό λεφτά. Του είπα ότι ήθελα αλλαγή, ότι ήθελα πιο κοντά, πιο έτσι, πιο αλλιώς κλπ. Και με κούρεψε ακριβώς όπως ήμουνα ήδη κουρεμένη. Ίσα που πήρε τις άκρες δυο πόντους. Τι να πεις!
 
Κυψέλη, κομμωτήριο, κούρεμα αντρικό 10 ευρώ με πλύσιμο πριν και μετά συν μασάζ.
 
Το γυναικείο έχει 12 (με απόδειξη). Έλσα, πολύ χαίρομαι που σε ξανακούω!
 

Zazula

Administrator
Staff member
 
Άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας...

Κυψέλη πάλι, έχει και με 5 ευρώ. Όπως και στο κέντρο.
 
Top