Όπως είχα πει κάποτε και σε ένα άλλο φόρουμ, δίνω τα ρούχα των παιδιών, (αλλά και τα δικά μας που πλέον πήραμε απόφαση οτι δεν πρόκειται να μας ξαναμπούν
) ή στην
Κάριτας Ελλάς (Καποδιστρίου 12, πλ. Βάθης) ή πάω και τα αφήνω στον α' όροφο στο Στέκι Μεταναστών, στην Τσαμαδού (και συ, Diceman τα είχες πάει κάποτε εκεί, αν θυμάμαι καλά).
Ακόμα συχνότερα, τα δίνω σε μητέρα-μετανάστρια που έχω γνωρίσει από το Δημοτικό σχολείο και τα μοιράζει εκείνη όπως νομίζει.
Παλιότερα τα πήγαινα στους Γιατρούς του Κόσμου, Σαπφούς 12 (κάθετη στην Πειραιώς, κοντά στην πλ. Κουμονδούρου), αλλά κάποια στιγμή είχαν μαζέψει πολλά και μου είπαν οτι δεν θέλουν άλλα, ίσως όμως τώρα θέλουν πάλι. Από ότι μου λέγανε οι εθελόντριες εκεί, γίνονται ανάρπαστα σε χρόνο μηδέν (και όχι γιατί είναι σινιέ, που δεν είναι άλλωστε).
Δεν δίνω κουρέλια, δίνω ρούχα που δεν κάνουν πια στα παιδιά μου, μερικά από αυτά μάλιστα μου τα χάρισε κι εμένα μια φιλενάδα μου, αλλά τα παιδιά μεγαλώνουν σαν τα μαρούλια και δεν προφταίνουν να τα χαλάσουν...:)