curry
New member
Καλημέρα
ελπίζω να άνοιξα το νήμα στη σωστή ενότητα...
Ψάχνω επειγόντως 2 στίχους από το ποίημα/τραγούδι του Νοτιοαφρικάνου ποιητή Lesego Rampolokeng με τον τίτλο "End Beginnings". Δυστυχώς, το μεταφράζω εξ ακοής και είναι πακέτο, λόγω προφοράς. Πιάνω τον πρώτο στίχο, πιάνω και τη συνέχεια, μου λείπει η μέση. Όσο έχω ψάξει στο ίντερνετ δεν βρίσκω τίποτα, γι' αυτό ζητώ τη βοήθειά σας! Το χρειάζομαι ως το απόγευμα.
Οι στίχοι που έχω λένε:
"They came in the heat of rum, to freeze the beat of my drum
All (?) people (?) (...), I wasn't allowed to vote
They sing a song (?)(...) the devils (...)
They spoke in the gun and rifle tone and I answered in the language of stone"
Σε ένα site που έχω βρει το τραγούδι επίσης, για να μπορέσετε να το ακούσετε, οπότε πάω να πατήσω play, με πετάει έξω από το ίντερνετ, οπότε δεν μπαίνω καν στον κόπο να σας δώσω link... Έκανα τουλάχιστον μισή ώρα να ξαναμπώ!
ελπίζω να άνοιξα το νήμα στη σωστή ενότητα...
Ψάχνω επειγόντως 2 στίχους από το ποίημα/τραγούδι του Νοτιοαφρικάνου ποιητή Lesego Rampolokeng με τον τίτλο "End Beginnings". Δυστυχώς, το μεταφράζω εξ ακοής και είναι πακέτο, λόγω προφοράς. Πιάνω τον πρώτο στίχο, πιάνω και τη συνέχεια, μου λείπει η μέση. Όσο έχω ψάξει στο ίντερνετ δεν βρίσκω τίποτα, γι' αυτό ζητώ τη βοήθειά σας! Το χρειάζομαι ως το απόγευμα.
Οι στίχοι που έχω λένε:
"They came in the heat of rum, to freeze the beat of my drum
All (?) people (?) (...), I wasn't allowed to vote
They sing a song (?)(...) the devils (...)
They spoke in the gun and rifle tone and I answered in the language of stone"
Σε ένα site που έχω βρει το τραγούδι επίσης, για να μπορέσετε να το ακούσετε, οπότε πάω να πατήσω play, με πετάει έξω από το ίντερνετ, οπότε δεν μπαίνω καν στον κόπο να σας δώσω link... Έκανα τουλάχιστον μισή ώρα να ξαναμπώ!
Last edited: