Πολλές συμπτώσεις, νομίζω:
Φυσικά μπορεί να κάνω λάθος, προς το παρόν όμως και με τον τρόπο που έχει προπαγανδίσει η Ρωσία το θέμα της Ουκρανίας (βλ. δήθεν ναζιστικός χαιρετισμός του Γιατσένιουκ), δεν μου φαίνεται πιστευτό αυτό. Θα δείξει, βέβαια: σκεφτόμουν αυτές τις μέρες ότι ευτυχώς που υπάρχει το διαδίκτυο, διότι όχι μόνο μπορεί κανείς να ενημερωθεί από πολλά ΜΜΕ, μεταξύ αυτών και διεθνή, αλλά είναι πια πολύ εύκολη η διάψευση ή η επιβεβαίωση των ειδήσεων που κυκλοφορούν.
The leak came a day after the Russian president, Vladimir Putin, said the snipers may have been opposition provocateurs. The Kremlin-funded Russia Today first carried the leaked call online.
[...]
Και επίσης, ο Πάετ πού το ξέρει; Το ξέρει επειδή λέει του το είπε μια γιατρός:[...]
During the conversation, Paet quoted a woman named Olga – who the Russian media identified her as Olga Bogomolets, a doctor – blaming snipers from the opposition shooting the protesters.
Ukraine crisis: bugged call reveals conspiracy theory about Kiev snipersΦυσικά μπορεί να κάνω λάθος, προς το παρόν όμως και με τον τρόπο που έχει προπαγανδίσει η Ρωσία το θέμα της Ουκρανίας (βλ. δήθεν ναζιστικός χαιρετισμός του Γιατσένιουκ), δεν μου φαίνεται πιστευτό αυτό. Θα δείξει, βέβαια: σκεφτόμουν αυτές τις μέρες ότι ευτυχώς που υπάρχει το διαδίκτυο, διότι όχι μόνο μπορεί κανείς να ενημερωθεί από πολλά ΜΜΕ, μεταξύ αυτών και διεθνή, αλλά είναι πια πολύ εύκολη η διάψευση ή η επιβεβαίωση των ειδήσεων που κυκλοφορούν.