Να ενημερώσω πρώτα για το χωράφι (το Terra Vibe), που το έχω και πρόσφατο στη μνήμη (ακόμα δηλαδή βήχω και φτύνω σκόνη):
1) Το παρκάρισμα είναι a huge pain in the ass. Μπορεί να χρειαστεί να περπατήσει κάποιος και χιλιόμετρα από εκεί που θ' αφήσει το αμάξι μέχρι την είσοδο της αλάνας. Το πάρκινγκ πίσω από το χωράφι δεν συνίσταται, εκτός αν δεν έχει κάποιος μάσκα οξυγόνου και θέλει να πετάξει τα ρούχα του μετά από το χώμα που θα καταπιεί στην επιστροφή.
1α) Ανάλογα με το πού θα έχει παρκάρει κανείς και πότε θα φύγει μετά το τέλος της συναυλίας, μπορεί να χρειαστεί από μισή έως 2 ώρες για να ξεμπλέξει από την κίνηση.
2) Το χωράφι έχει χώμα όσο πλησιάζεις στη σκηνή, το οποίο καταπίνεις με το κιλό. Πιο πίσω, στα γρασίδια, είναι καλύτερη η κατάσταση αλλά θα το πάρεις απόφαση ότι θα βλέπεις από γιγαντοοθόνη.
3) Αυτό το designated area είναι σε καλή θέση, αλλά δεν ξέρω αν τρως χώμα. Αν χρεώνουν όμως 105 ευρώ για να δεις συναυλία σαν άνθρωπος και να μην πας σπίτι σου με αναπνευστικά προβλήματα, είναι για φτύσιμο. Με 105 ευρώ θα έπρεπε να κάθεσαι και να σου σερβίρουν τη μαργαρίτα σε ασημένιο δίσκο κι επίσης μετά να σε διακτινίσουν σπίτι σου. Γκρρ.
4) Ο Κοέν σίγουρα θα μαζέψει κόσμο, αλλά όχι τις 20.000+ που μάζεψε ο Μανού τις προάλλες. Άρα, θεωρητικά, μπορούμε να πάρουμε εισιτήριο και επιτόπου ή από τα ταμεία στην Πανεπιστημίου, τα δισκάδικα κλπ. Εγώ θέλω να πάω εκεί με εισιτήριο, αλλά θα περιμένω λίγο ακόμα (γιατί τώρα δεν παίζει χρήμα, ας όψεται η κοσμοτέ και οι υπόλοιποι λογαριασμοί...
)
Θα μιλήσουμε πάντως και εκτενέστερα για τις λεπτομέρειες. Λέοναρντ είναι αυτός!