Μητέρα 6 παιδιών έκανε 8δυμα

Ίσως, επειδή είναι Αμερική και τα πράγματα είναι πιο ελεύθερα εκεί.

Δεν καταλαβαίνω πώς ακριβώς το εννοείς, αλλά εγώ αναφέρομαι σε περιορισμούς στον αριθμό των εμφυτευόμενων εμβρύων λόγω του κινδύνου που υπάρχει για την υγεία παιδιών και μητέρας από τις πολύδυμες κυήσεις. Δεν έχει να κάνει με ελευθερία, δηλαδή. Αν θέλει να κάνει πολλά παιδιά μπορεί να επαναλάβει τη διαδικασία (που στην Αμερική είναι ακριβή, εξού και οι πιέσεις για πολλές εμφυτεύσεις).

Επίσης, επειδή παραπάνω έλεγα για προσφορές από τα ΜΜΕ, προφανώς δεν ισχύει για αυτή τη γυναίκα (της γίνονται προσφορές αλλά δεν έχει δεχτεί μέχρι στιγμής κάποια) αλλά όντως ίσχυε για την Αγγλίδα που ανέφερα, η οποία είχε δεχτεί προσφορά από την News of the World, αλλά είχε χάσει και τα οχτώ παιδιά και γενικά, απ' ό,τι φαίνεται και από το άρθρο, το μετάνιωσε.
 

nickel

Administrator
Staff member
Και τώρα ένα μικρό σχετικό-άσχετο κουίζ:

Πόσων χρόνων είναι η πιο μικρή (ετεροθαλής) αδελφή του γνωστού (65χρονου) τραγουδιστή Χούλιο Ιγκλέσιας;

α. 2 ετών
β. 12 ετών
γ. 22 ετών

Η απάντηση εδώ / εδώ ή εδώ αποκάτω (highlight):

Ο γυναικολόγος δρ. Χούλιο Ιγκλέσιας (που πέθανε στις 19 Δεκ. 2005 σε ηλικία 90 ετών) παντρεύτηκε το 2001 την Αμερικανίδα Ronna Keitt. Το 2004 απέκτησαν αγοράκι. Όταν πέθανε ο γιατρός το 2005, η γυναίκα του ήταν πάλι έγκυος και στις 26/7/06 γέννησε κοριτσάκι, τη Ρουθ. Το σημερινό ανέκδοτο δεν έχει καμία σχέση με τα παραπάνω.
 

Zazula

Administrator
Staff member
Φυσικά η πορνοβιομηχανία έχει απαντήσεις για όλα: Μετά το προνοιακό επίδομα, ιδού και το πορνοιακό επίδομα! Octomom Uncovered
 
Top