Ε, ναι, κι εγώ καταλαβαινω ότι εγκρίθηκε η συμμετοχή του στους πτυχιούχους.
Πως το λένε, και εδώ εις τα Αγγλίας που πήρα το πιο πρόσφατο φτυχίο μου δεν μου απονεμηθηκε τίτλος σπουδών αλλά έγινα δεκτή στο σώμα των μελών του πανεπιστημίου, που αποτελείται από τους πτυχιούχους, τους καθηγητές και κάποιο σχετικό προσωπικό. Τώρα είμαι μέλος της συμμορίας.
Μάλιστα στην περίπτωσή μου περιλάμβανε και άσκηση του εκλογικού δικαιώματος στην εκλογή προέδρου του πανεπιστημίου, που είχε να συμβεί πάνω από 100 χρόνια (οι προηγούμενοι είχαν εκλεγεί χωρίς αντίπαλο) και αποφάσισα ότι, αφού μάλλον ποτε δεν πρόκεται να μου δοθεί η ευκαιρία ξανά, έπρεπε να πάω μέχρι το πανεπιστήμιο να ψηφίσω. Και πήγα. Και πολύ το φχαριστήθηκα γιατί ήταν ωραία εκδρομή, γιατι σαν εμενα είχαν σκεφτεί κι άλλοι πολλοί και είχε γίνει λαϊκό πανηγύρι η εκλογή, γιατί είχαμε υπάλληλο του πανεπιστημίου στην είσοδο να μοιράζει τηβένους (πως θα ψηφίσεις με τα κοινά σου ρούχα; Δε γίνεται!) και στην έξοδο άλλον να τις μαζέυει για τους επόμενους, γιατί οι σχολές είχαν ανοίξει όλες τα σαλόνια τους και σερβίριζαν τσάμπα καφέ στους ψηφοφόρους κλπ κλπ. Έχω και αναμνηστικες στο Φέισμπουκ, η SBE στην κάλπη κλπ κλπ.