Η Λεξιλογία εύχεται στα διψήφια μέλη της (αυτό δεν ξέρω αν είναι σωστό, τι θα πει διψήφια μέλη, ίσως θα έπρεπε να πω στα μέλη της που είναι διψήφια σε αριθμό, φλύαρο, «στα κάπου 80 μέλη της» αν πρέπει να βάλω αριθμό, καλύτερα έτσι, διψήφιο είναι και το 11) Η Λεξιλογία εύχεται στα κάπου 80 μέλη της (να πάνε οι δύο που δεν έχουν επικυρώσει το email επικύρωσης εγγραφής να το επικυρώσουν γιατί ο stathis βλέπει αυτή την αναντιστοιχία ανάμεσα σε μέλη και ενεργά μέλη και μπερδεύεται) καλή ξεκούραση αυτές τις μέρες (ξέρω, Στάθη, ότι είπαμε να μη φτιάχνουμε νήματα για ευχές, αλλά μου στείλανε αυτή τη φωτογραφία και έλεγα πού να τη βάλω πού να τη βάλω, εδώ θα τη βάλω, και με την ευκαιρία να ευχηθώ χρόνια πολλά και ευτυχισμένα και στην Inertia, μα μεγαλώνουν κι οι γυναίκες;) προσοχή στη χοληστερίνη (τι το 'θελα τώρα αυτό;) και τέλος πάντων (να γιατί δεν βάζουμε τέτοια νήματα, γιατί μας κάνουν και φλυαρούμε σαν τον Ρόνι Κόρμπετ) να περάσετε καλά αυτές τις μέρες, μακριά από τον υπολογιστή σας και τσαχπίνικα.