Themis†
¥
Ιπποπίπτεις σε διανηματισμό, Δαεμάνε, και ιπποτιμάς το νήμα των ιππολογισμών, το οποίο είναι παγκύνως γνωστό ότι δεν τυγχάνει ιπποτελές του κυνήματος.Για τους κυνικούς, ιππάγουμε σ' εκείνο το νήμα
Ιπποπίπτεις σε διανηματισμό, Δαεμάνε, και ιπποτιμάς το νήμα των ιππολογισμών, το οποίο είναι παγκύνως γνωστό ότι δεν τυγχάνει ιπποτελές του κυνήματος.Για τους κυνικούς, ιππάγουμε σ' εκείνο το νήμα
Ούτε η απαραίτητη σύνδεση με το φόρουμ... Λεξιλογία (και τ' αλόγατα με ανταύγειες).Αναπόφευκτα: Ξανθίππη (Δεν μπορεί να λείπει.)
Το περίεργο μυαλό μου σκέφτηκε Δούρειο Ίππο, δώρο με υπολογισμό, πληροφορίες εντός (φυσικά).Περισσότερες πληροφορίες εντός
Απ' όπου μαθαίνουμε ότι ο δημιουργός είναι ο Babis Panagiotidis, εκ Νυρεμβέργης ορμώμενος. :)Περισσότερες πληροφορίες εντός
Το περίεργο μυαλό μου σκέφτηκε Δούρειο Ίππο, δώρο με υπολογισμό, πληροφορίες εντός (φυσικά).
Απ' όπου μαθαίνουμε ότι ο δημιουργός είναι ο Babis Panagiotidis, εκ Νυρεμβέργης ορμώμενος. :)
Το περίεργο μυαλό μου σκέφτηκε Δούρειο Ίππο, δώρο με υπολογισμό, πληροφορίες εντός (φυσικά).
...If you say "ιππ' ατμόν" three times quickly and bring Herbert George, Jules and Ada to that dinner party, I'm gone. Bananas. :woot: