Και μην ξεχνάτε:
1. με ξυδάκι είναι μούρλια, αλλά με σκόρδο είναι ακόμα καλύτερα!
2. όχι πολύ νερό στο κατσαρόλι, λίγη ώρα βράσιμο (το πολύ 7 λεπτά, μετά σβήνουμε το μάτι και τα αφήνουμε για κάνα τρίλεπτο ακόμα) εκτός αν γουστάρετε να τα τρώτε νιανιά (περί ορέξεως...)
1. με ξυδάκι είναι μούρλια, αλλά με σκόρδο είναι ακόμα καλύτερα!
2. όχι πολύ νερό στο κατσαρόλι, λίγη ώρα βράσιμο (το πολύ 7 λεπτά, μετά σβήνουμε το μάτι και τα αφήνουμε για κάνα τρίλεπτο ακόμα) εκτός αν γουστάρετε να τα τρώτε νιανιά (περί ορέξεως...)