Κάτι ψήνεται (και δεν είναι... η γούνα μας)

Alexandra

Super Moderator
Staff member
Αφού είναι 28 χρονών, πρέπει να μπήκε στο πανεπιστήμιο το 2002 ή 2003.

Πάντως, ούτε για χιούμορ δεν θα μπορούσε να λεχθεί αυτό που είπε, αλλά όποιος είδε την εκπομπή ξέρει ότι δεν ήταν χιούμορ, έδειχνε απόλυτα σοβαρή και απορημένη.

Στη σημερινή εκπομπή ετοιμάζεται η ίδια να σερβίρει "μπουτάκια κοτόπουλου", και πιθανόν να έχει μάθει τι είναι η όρνιθα.
 

Alexandra

Super Moderator
Staff member
Πολύ γέλιο: Στην αποψινή εκπομπή συμμετέχει μια δεσποινίς που εμφανίζεται με σημάδι από ρούφηγμα στον λαιμό.
 

bernardina

Moderator
H μια οδυνηρή έκπληξη ακολουθεί την άλλη. Στο τέλος πας να ξεκαρδιστείς στα γέλια, αλλά σου κόβονται από την αγανάκτηση. All-time low μόνο η εκπομπή; Εδώ έχουμε πιάσει πάτο σε δεκαπέντε τομείς.
 

SBE

¥
Στο κόκκινο ράσο έμεινα άφωνη. Αλλά αμέσως μετά αποκαλεί την συμπαίκτρια του θεά (αυτό δεν είναι αιρετικό; ) και τι να πεις, τι να πεις...
 

bernardina

Moderator
Στο κόκκινο ράσο έμεινα άφωνη. Αλλά αμέσως μετά αποκαλεί την συμπαίκτρια του θεά (αυτό δεν είναι αιρετικό; ) και τι να πεις, τι να πεις...

Εγώ έμεινα με το βελούδινο καμηλαύκι .
Και με το τραγούδι του γαλακτομπούρεκου.
Και με το χρυσό θρονί/καρέκλα τραπεζαρίας.
Και με τον οβάλ μπεζ καθρέφτη με τα ροζ τριανταφυλλάκια.
Και με την "προσευχή" της Θώδη.
Και με το "είσαι θεά".
Και με τα κλαρινοσίνθια μέσα στο ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ.

Αν το ότι αυτός ο άνθρωπος δεν έχει ξυριστεί ήδη από την ιερά σύνοδο δεν είναι δείγμα απόλυτου κοινωνικού ξεχαρβαλώματος, δεν ξέρω τι είναι. Πολλοί θα το θεωρήσουν ακραία αυστηρότητα, αλλά κάποια πράγματα δεν προσβάλλουν βάναυσα μόνο την αισθητική μας. Παραβιάζουν συγκεκριμένους κανόνες.
Δεν ξέρω -ίσως η εκκλησία της Ελλάδας, ύστερα από τα "σας πάω" και "ελάτε όπως είστε", θεώρησε ότι το να συμμετέχουν μοναχοί σε ριάλιτι Β' κατηγορίας είναι το επόμενο βήμα που θα φέρει κόσμο στα παγκάρια.
 

SBE

¥
Απ'όσο ξέρω εβγαλε ανακοίνωση ο τοπικός επίσκοπος και είπε ότι το συγκεκριμένο μοναστηρι και οι φερόμενοι ως μοναχοί δεν αναγνωρίζονται από καμιά εκκλησία, δηλαδή πρόκειται για ιδιώτες που τους αρέσει να το παίζουν καλόγεροι και να μαδάνε τους αφελείς πιστούς. Που οδηγεί στην επόμενη ερώτηση: κι η αστυνομία τι κάνει; Βεβαίως, αν δεν βρεθεί κανένας "πιστός" να τους καταγγείλει ότι τον εξαπάτησαν, δεν ξερω αν μπορεί να κανει τίποτα η αστυνομία, δεν ξέρω αν είναι παράνομο να κάνεις τον ιερέα.
Οι ίδιοι από την άλλη λένε ότι υπάγονται σε κάποια από τις αρχιεπισκοπές της Α. Ευρώπης, που δεν ξέρω γιατί δεν τους έχει συμμαζέψει ακόμα (ίσως είναι σαν τα πτυχία και τους τίτλους ευγενείας που αγοράζεις στο ιντερνετ, αγοράζεις και βαθμούς ιεροσύνης).

Από τη μια σκέφτομαι ότι καλά έγινε που εμφανίστηκε ο καλόγερος στην τηλεόραση, ίσως γίνει κάτι και τον συμμαζέψουν. Από την άλλη αναρωτιέμαι ποιός #$^%^%&#@ σκέφτηκε ότι θα ήταν ο καλόγερος ιδανικός διαγωνιζόμενος για την εκπομπή.
 

Alexandra

Super Moderator
Staff member
Αυτό δεν έχει γίνει νομίζω στο ελληνικό "Κάτι Ψήνεται". Δείτε οπωσδήποτε και το βίντεο!

A Come Dine With Me contestant left viewers cringing last night when he had an epic meltdown after losing and telling his winning rival she he had 'all the grace of reversing dump truck without any tyres' - then ordering her out of his home.
The man, named Peter Marsh, was left fuming when he finished last and guest Jane - with whom he'd had a bitter falling out - was voted the host of the week in the Channel 4 contest.
Instead of taking the result nobly, he kicked-off in a massive rant that left his three guests looking terrified and desperate to leave.
 
Top