Μου συμβαίνει, δηλαδή βλέπω, κάτι πρωτοφανές: πρώτη φορά μου έχουν δώσει να μεταφράσω ταινία που δεν υπάρχει ούτε ως τίτλος στο IMDb, ούτε στα ατομικά προφίλ των ηθοποιών που παίζουν. Δεν το έχω ξανασυναντήσει όσα χρόνια υπάρχει το IMDb. Όταν βάζω τον τίτλο της ταινίας στο IMDb, μου βγάζει άλλες άσχετες, παλιότερες ταινίες. Στο Γκουγκλ δεν μου βγάζει απολύτως τίποτα.
Τίτλος ταινίας: Home Invasion.*
Πρωταγωνιστές: Natasha Henstridge (στην ταινία λέγεται Chloe), Jason Patric (Mike).
Παίζει επίσης ένας μικρός που λέγεται Liam Dickinson (στην ταινία Jacob), που έχει όλες κι όλες τρεις ταινίες (μεταξύ των οποίων το Interstellar) στο προφίλ του, αλλά όχι αυτήν.
Το βρίσκω πολύ παράξενο και δεν ξέρω την εξήγηση. Η ταινία-φάντασμα πάντως πρόκειται να αποκτήσει υποτίτλους τώρα.
*Προσοχή, δεν είναι αυτή που φαίνεται να έχει τον ίδιο τίτλο ως working title.
Τίτλος ταινίας: Home Invasion.*
Πρωταγωνιστές: Natasha Henstridge (στην ταινία λέγεται Chloe), Jason Patric (Mike).
Παίζει επίσης ένας μικρός που λέγεται Liam Dickinson (στην ταινία Jacob), που έχει όλες κι όλες τρεις ταινίες (μεταξύ των οποίων το Interstellar) στο προφίλ του, αλλά όχι αυτήν.
Το βρίσκω πολύ παράξενο και δεν ξέρω την εξήγηση. Η ταινία-φάντασμα πάντως πρόκειται να αποκτήσει υποτίτλους τώρα.
*Προσοχή, δεν είναι αυτή που φαίνεται να έχει τον ίδιο τίτλο ως working title.