Να έχει φάει ο γάβρος τρία από την Ανόρθωση στην Κύπρο, και προτού καν προλάβεις να το χαρείς να σου κοτσάρει και σένα η Ομόνοια ένα μέσα στην έδρα σου... Και η ομάδα να είναι οινομαγειρείο. Και ο Ντέμης να έχει αφήσει το μουστάκι του Χασάν.
Έλα ντε. Εκεί ήταν (η διεύθυνση), αλλά δεν έβγαινε. Δεν ξέρω τι συμβαίνει μερικές φορές και δεν θέλουν να εμφανιστούν τα ρημάδια. Οπότε την αντέγραψα στο σκληρό, στη συνέχεια στο ImageShack, et voilà!(Στο από πάνω ποστ είχα προσαρτήσει φωτό. Πού πήγε; )
Εγώ την έβλεπα εξ αρχής κανονικά. Και τώρα την βλέπω, τροποποιημένη. Μήπως κάποιο τείχος προστασίας ή κάποια αλλαγή στις ρυθμίσεις του προγρ. περιήγησης δεν σας επιτρέπει την εμφάνιση εικόνων;Έλα ντε. Εκεί ήταν (η διεύθυνση), αλλά δεν έβγαινε. Δεν ξέρω τι συμβαίνει μερικές φορές και δεν θέλουν να εμφανιστούν τα ρημάδια. Οπότε την αντέγραψα στο σκληρό, στη συνέχεια στο ImageShack, et voilà!
Δεν έπρεπε να το ζωντανέψεις αυτό το νήμα με τα καυστικά σχόλια, δεν έπρεπε (μου είχε διαφύγει ως τώρα... ).
Πάρε κάτι να αναθαρρήσεις: Θρίαμβος επί της Έξω Παναγίτσας!
Βδελυρέ ντόκτορ, αν δεν άνοιξα νήμα για την πίκρα του Σπορτιγκίτη είναι επειδή αυτή η πίκρα ΔΕΝ αντέχεται με τίποτα.
suck it upΔεν έπρεπε να το ζωντανέψεις αυτό το νήμα με τα καυστικά σχόλια, δεν έπρεπε (μου είχε διαφύγει ως τώρα... ).
Πού να στείλω το τιμολόγιο για την ξεπίκρα και τα τέλη κηπουρικής;