Η ιστορία του Σάββα: το ευρωνήμα

nickel

Administrator
Staff member
Και πάλι καλά που δεν τους έκατσαν όλες οι πιρουέτες να λέμε!
Εμάς δεν μας κάθεται καμιά πιρουέτα. Αλλά είναι να μη μας κάτσει η γεωμετρία τελικά.
 

nickel

Administrator
Staff member
Είχες δίκιο, Κ. μου! Είσαι μεγάλος.

Ο Κ. μού είχε πει ιδιωτικά ότι μάλλον είναι με την Τουρκία, μετά το πείσμα με το οποίο είδε να παίζουν τις προηγούμενες φορές, με τους Ελβετούς και τους Τσέχους. Ε, το σενάριο επαναλήφθηκε σήμερα με τον πιο δραματικό τρόπο.

Chapeau!
 
Πάει και η Ολλανδία... Να δούμε αύριο αν οι Ισπανοί θα σπάσουν την γκαντεμιά τους με τους Ιταλούς!
 

nickel

Administrator
Staff member
Ας μου εξηγήσει κάποιος, αν ξέρει λεπτομέρειες: γιατί κανάλια σαν το Μέγα (το Μέγα, για την ακρίβεια, γιατί δεν ξέρω τι κάνουν τα άλλα ιδιωτικά) δείχνει το πολύ καμιά φωτογραφιούλα από τα παιχνίδια του Euro; Τους έπεσαν πολύ ακριβά τα δικαιώματα αναμετάδοσης φάσεων ή απαγορεύτηκε γενικώς η αναμετάδοση φάσεων έξω από το κανάλι μετάδοσης; Και τι γελοιότητες είναι αυτές, είτε έτσι είτε αλλιώς; Δεν μας φτάνανε τα παιχνίδια του Supersport, για συνδρομητές μόνο, έχουμε τώρα τέτοια συμπεριφορά και στο Euro; Φταίει μετά ο άλλος να ανεβάζει φάσεις στο Youtube;
 
Εδώ

Euro-καναλικά
Δεδομένου ότι η ΕΡΤ έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης του Euro εντός αγωνιστικού χώρου, τα υπόλοιπα κανάλια έχουν βρει τον τρόπο να καλύψουν το μεγάλο αθλητικό γεγονός εκτός γηπέδων. Η τσουχτερή ταρίφα της κρατικής τηλεόρασης για στιγμιότυπα των αγώνων (1.900 ευρώ το λεπτό και προβολή στα δελτία ειδήσεων) προκάλεσε την αντίδραση της ΕΙΤΗΣΕΕ (Ενωση Ιδιοκτητών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας). Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση της ΕΡΤ απάντησε χθες ότι το κόστος των στιγμιοτύπων παραμένει το ίδιο, αφήνοντας όμως λίγο πιο «χαλαρό» το πλαίσιο αξιοποίησης των δικαιωμάτων. Από τους ιδιωτικούς σταθμούς μόνο το Mega έχει -προς το παρόν- αγοράσει στιγμιότυπα.

νόμιζα ότι υπήρχε η απάντηση, η οποία όμως (βλέπε μπλε) περιπλέκει χειρότερα τα πράγματα τελικά...
 

oublexis

Member
Και πάλι καλά που δεν τους έκατσαν όλες οι πιρουέτες να λέμε!

Έχουμε πάντως κι εμείς μια ομάδα που αξίζει να βλέπεις τις πιρουέτες της, ιδιαίτερα όταν κερδίζει.

(Το σχόλιο γράφτηκε μετά την πρόκριση της ελληνικής ομάδας καλαθοσφαίρισης στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου.)
 
Top